صدای جمهوری اسلامی ایران

گلایه مسئولین حوزه هنری از خانواده شهید سلیمانی برای عدم حضور در اولین نمایشی كه یك بازیگر در نقش حاج قاسم را روی صحنه رفت.

كورش زارعی در گفتگو با رادیو مقاومت در برنامه سلام سردار، در رابطه با اینكه حوزه هنری چه تسهیلاتی برای كسانی كه در زمینه مقاومت كار می‌كند، اظهار كرد: باید مسئولین مثل بسیج، بنیاد حفظ ارزشهای و كسانی كه در زمینه نشر ارزشهای دفاع مقدس كار میكند بپرسید من هنرمندم و وظیفه ام است در این زمینه كار كنم شما باید بپرسید چرا كار نمی‌كنیم تا من بگویم چرا كار نمی‌كنیم.
وی افزود: وقتی برای تامین مالی جشنواره مهم و ملی مقاومت باید پیش همه گردن كج كنیم، چه توقعی از سایر هنرمندان داریم. چرا ما باید التماس كنیم تا بتوانیم این جشنواره ملی را برگزار كنیم.
مدیر كل هنرهای نمایشی حوزه هنری انقلاب اسلامی كشور بیان كرد: ما در حال جنگ هستیم، ما در وسط جنگ عجیبی قرار داریم؛ لذا باید برای این موضوعات ارزش و اهمیت قائل شویم و شرایطی را فراهم كنیم كه هنرمندان بتوانند در این عرصه كارهای درخشانی انجام بدهند؛ بتوانیم كارهای پژوهشی انجام دهیم.
زارعی با بیان اینكه شهدا و خانواده هایشان و جانبازان گنجینه های هستند كه نباید آنها را از دست داد افزود: باید این گنجینه ها را استخراج و تبدیل به كتاب، نمایش نامه، سریال و فیلم كنیم، اما در واقع برای مسئولین و دست اندركاران این قضیه چندان اهمیتی ندارد، شرایطی را فراهم نمی‌كنند كه هنرمندان بتواند كار كنند.
وی با بیان اینكه من كورش زارعی به عنوان هنرمند وظیفه دارم در این عرصه كار كنم، عنوان كرد: آخرین كار نمایشی من با عنوان 410 بود كه در مورد حاج قاسم سلیمانی در فضای باز برج میلاد برگزار كردیم، ولی متاسفانه خیلی از مسئولین حتی نیامدند این نمایش را ببینید.
مدیر كل هنرهای نمایشی حوزه هنری انقلاب اسلامی كشور با اشاره به اینكه این نمایش با حضور 200 بازیگر با جلوه های بصری سینمایی اجرا شد بیان كرد: ما چیز جدیدی را تجربه میكنیم با عنوان سینمای تلفیق، از آنجایی كه نمی‌شود تمام صحنه های جنگ را در نمایش نشان داد ما از جلو های بصری سینمای در این نمایش استفاده كردیم.
زارعی گفت: من از زینب سلیمانی گله دارم كه حتی ایشان هم نیامد اولین نمایش در رابطه شهید سلیمانی كه همه قصه ها مستند بود را ببیند.
وی با بیان اینكه 80 درصدنمایش بر اساس مستنداتی بود كه پژوهش شده بود گفت: این كار در بحبوحه اغتشاشات اجرا شد؛ بعضی از شبها ما مخاطب 3هزار الی 4 هزار نفری داشتیم ولی چشم انتظار مسئولان بودیم.
مدیر كل هنرهای نمایشی حوزه هنری انقلاب اسلامی كشور عنوان كرد: ما برای اولین بار حاج قاسم را روی صحنه نشان دادیم، ابوالفضل فلاح نقش سردار سلیمانی را اجرا كرد.
زارعی گفت: همین جا گلایه خودم را از زینب سلیمانی ابراز میكنم، این كار مال حاجی بود حاجی هم مال همه است مردم ایران و عراق و سوریه نیست من به عنوان یك هنرمند ناراحت شدم كه از طرف خانواده شهید سلیمانی كسی برای دیدن این نمایش نیامد، با آنكه دعوتشان كرده بودیم.
وی ادامه داد: حداقل زینب سلیمانی باید به عنوان مسئول می آمد اگر ما خطایی كردیم می‌گفتند تا در اجرا بعدی، درستش می‌كنیم.
مدیر كل هنرهای نمایشی حوزه هنری انقلاب اسلامی كشور تصریح كرد: كسانی كه برای دفاع مقدس، شهدا و جانبازان كار می‌كند آدم ها هستند كه عاشق این كار هستند و اگر تئاتر ما كجا، به این مطلب می پردازد، ما مدیون شهدا و جانبازان و همه كسانی هستیم كه برای حفظ این مملكت جنگیده اند تا انقلاب حفظ شود.
زارعی با بیان اینكه ما سرباز ولایت هستیم افزود: حداقل به فرمایشات رهبر مان گوش كنید و عمل كنید. بارها ایشان فرمودند در رابطه با جنگ هشت سال دفاع مقدس با كارهای هنری به نسل جدید ارائه دهید تا بداند در عقبه این ملك چه اتفاقی افتاده است تا به این آرامش رسیده اند.

پایان پیام/

مرتبط با این خبر

  • یمن بازیگردان اصلی منطقه شده است

  • مستند «آورتین» نگاه جدیدی به زندگی سردار سلیمانی دارد

  • عامل اصلی بقای حماس، اعتقادات دینی و ارزش‌های اسلامی است

  • شكست‌های اسرائیل باعث تزلزل ساختار اجتماعی‌اش شده است

  • تلاش تركیه برای آزادسازی داعشی‌های سوریه با هدف فشار بر عراق

  • تغییر موازنه قدرت با تاكتیك‌های جدید حماس/ اعتراف دشمن به ضعفش

  • جوزف عون واقعیت‌های عینی را نادیده نمی‌گیرد

  • عمر دولت جدید لبنان درگرو تأمین منافع حزب‌الله است

  • رسانه‌های محور شرارت بر واقعیات میدان سرپوش می‌گذارند

  • حقوق بین‌الملل با اتفاقات غزه بی‌اعتبار شده است