صدای جمهوری اسلامی ایران

عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: چه جنایات دردناك سوریه و چه ظلم در حق یمن، شرایطی را ایجاد كرد كه جمهوری اسلامی بر مبنای وظیفه دینی و انسانی خود وارد عمل شود تا حتی بی آن‌كه كوچك‌ترین نفعی برای ما داشته باشد، امنیت پایدار در منطقه تأمین شود.


دكتر خیرالله پروین عضو حقوقدان شورای نگهبان قانون اساسی در گفت‌وگو با ویژه‌برنامه «عصر مقاومت» رادیو مقاومت اظهار كرد: برای رسیدن به هر مطلوبی، مقدماتی موردنیاز است و اگر تحقق مقاومت به‌عنوان یك اصل اساسی در كشور ما در دستور كار قرار دارد، باید برای دستیابی به آن به تجربیات تاریخی متعددی توجه كرد كه از دوران دفاع مقدس گرفته تا تحولات منطقه‌ای در این باره وجود داشته است.
وی افزود: البته از اساس، این آموزه ذاتی امام راحل(ره) بود كه به ما یاد داد تا در برابر زیاده‌خواهی مستكبران عالم بایستیم اما بعد از امام خمینی(ره)، این آموزه سرمشق كسانی همچون شهید سلیمانی شد كه دل‌بسته مكتب امام بودند. شخصیت‌های نظیر سردار سلیمانی بعدها در زمره كسانی قرار گرفتند كه حتی پس از دفاع مقدس و جهاد در جبهه مقابله با اشرار كرمان، بازهم خود را به عرصه جنگ و جهاد رساندند و حتی فراتر از مرزها و در سایر كشورهای منطقه، محله به محله به تبیین مكتبی پرداختند كه بنیان‌گذار كبیر انقلاب به آنان تعلیم داده بود.
عضو حقوقدان شورای نگهبان قانون اساسی، ارمغان محور مقاومت را برای منطقه، صلح و امنیت پایدار دانست و خاطرنشان كرد: چه جنایات دردناكی كه در سوریه و عراق رخ می‌داد و چه ظلمی كه در حق ملت‌های آزاده و مظلوم یمن صورت می‌گرفت، همه و همه شرایطی را ایجاد كرد كه جمهوری اسلامی بر مبنای وظیفه دینی و انسانی خود وارد عمل شود و مخلص‌ترین عناصر و چهره‌های خود را به میدان بفرستد تا حتی بی آن‌كه كوچك‌ترین نفعی برای ایران اسلامی داشته باشد، امنیت پایدار در منطقه تأمین شود.
وی ادامه داد: با همه این تفاسیر، اگرچه سلیمانی‌ها در میدان هستند اما باید بدانیم كه ما امروز با دوره پسامدرن و عصر سایبر مواجه هستیم و در این میدان جدید، ممكن است اتفاقاتی صورت بگیرد كه برای كشور ما تهدیداتی به‌مراتب خطرناك‌تر از جنگ سخت نظامی ایجاد كند؛ همان‌طور كه اخیراً هم اتفاقاتی افتاد كه در قالب یك جنگ رسانه‌ای تمام‌عیار، همه كشورهای مستكبر عالم را در برابر نظام اسلامی متحد كرد.
خیرالله پروین یادآور شد: در این شرایط نمی‌توان دست‌بسته به تماشا نشست تا نسل‌های آینده‌ساز كشور از بحران‌های شناختی و فرهنگی سالم بیرون بیایند. رسانه‌ها از جمله صداوسیما در این میان مسئولیت مضاعفی بر دوش دارند. سواد رسانه‌ای در عصر حاضر به‌مثابه همان آموزش رزم مقدماتی است كه در دوران دفاع مقدس به همه جوانان آموزش داده می‌شد و كشور را به‌صورت فراگیر از خطر اشغال مصون نگاه داشت.
وی ابراز امیدواری كرد: امیدواریم تا با محوریت گروه‌های جهادی و جوانان آتش به اختیار، شرایطی فراهم شود كه عموم مردم از بركات فعالیت فرهنگی و جهاد تبیین در این جنگ شناختی بهره‌مند شوند تا به بركت این آگاه‌سازی‌ها، هم از مبانی انقلاب و هم میراث گران‌قدر شهدا صیانت كنیم.
انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • یمن بازیگردان اصلی منطقه شده است

  • مستند «آورتین» نگاه جدیدی به زندگی سردار سلیمانی دارد

  • عامل اصلی بقای حماس، اعتقادات دینی و ارزش‌های اسلامی است

  • شكست‌های اسرائیل باعث تزلزل ساختار اجتماعی‌اش شده است

  • تلاش تركیه برای آزادسازی داعشی‌های سوریه با هدف فشار بر عراق

  • تغییر موازنه قدرت با تاكتیك‌های جدید حماس/ اعتراف دشمن به ضعفش

  • جوزف عون واقعیت‌های عینی را نادیده نمی‌گیرد

  • عمر دولت جدید لبنان درگرو تأمین منافع حزب‌الله است

  • رسانه‌های محور شرارت بر واقعیات میدان سرپوش می‌گذارند

  • حقوق بین‌الملل با اتفاقات غزه بی‌اعتبار شده است