صدای جمهوری اسلامی ایران

معاون وزارت بهداشت فلسطین در غزه گفت: اوضاع بیمارستان های شمال غزه به شدت بحرانی است.

به گزارش پایگاه خبری رادیو مقاومت و به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ اوضاع بیمارستان های شمال غزه به شدت بحرانی است. معاون وزارت بهداشت فلسطین در غزه، تاكید كرد شبكه سلامت در این منطقه به ویژه مجتمع پزشكی الشفاء در شهر غزه، در شرایط حاد و مصیبت بار قرار گرفته است. یوسف ابوالریش درباره شرایط فعالیت كادر پزشكی در سایه قطع آب، برق، سوخت و اكسیژن در بیمارستان الشفاء گفت: اوضاع فاجعه بار است، اما حتی كلمه فاجعه بار هم نمی‌تواند شرایط همه شبكه سلامت در نوار غزه را توصیف كند.

وی افزود: فقط مجتمع پزشكی الشفاء نیست كه با این شرایط مصیبت بار روبروست. بالاترین درجه این مصیبت اكنون در مجتمع الشفاء رخ می‌دهد. بیمارستان‌های النصر، الرنتیسی و العیون تخلیه شدند و این شرایط به معنای آن است كه كودكان و بیماران در شمال نوار غزه، دیگر جایی برای رفتن ندارند. بیماران كلیوی نمی‌توانند به خدمات دیالیز دسترسی پیدا كنند و در هر جایی كه هستند، جان خود را از دست می‌دهند. هیچ جایی برای ارائه خدمات به زنان باردار وجود ندارد. بعضی از این زنان در خانه‌های خود زایمان می‌كنند كه می‌تواند شرایط خطرناكی ایجاد كند. بیمارستان الشفاء در محاصره است و هیچ كسی نمی‌تواند به آن دسترسی پیدا كند. حتی بعضی مجروحان فقط چند متر با این بیمارستان فاصله دارند، اما هیچ كسی نمی‌تواند آنان را به داخل بیمارستان منتقل كند.

یوسف ابوالریش افزود: برق بیمارستان الشفاء قطع و فعالیت همه بخش‌ها متوقف شده است. پهپاد‌های رژیم صهیونیستی هر كسی كه در داخل مجتمع الشفاء تردد كنند، هدف قرار می‌دهند. تك تیراندازان اسرائیلی هر كسی كه بین ساختمان‌های داخل این مجتمع تردد كند را هدف قرار می‌دهند. پیكر‌های بیش از 100 شهید در داخل حیاط بیمارستان باقی مانده و در حال فاسد شدن است. قطع برق باعث عدم امكان استفاده از ذخایر خون برای مجروحان شده است. كادر پزشكی در برابر این شرایط كاملا ناتوان هستند. پزشكان می‌بینند كه بیماران در برابر چشمان‌شان فوت می‌كنند و از خانواده‌هایشان هم اطلاعی ندارند. خود آنان هم امنیت ندارند و هر لحظه ممكن است بیمارستان هدف حمله قرار گیرد. فعالیت تنها ایستگاه تولید اكسیژن در مجتمع الشفاء هم متوقف شده است. نظامیان رژیم صهیونیستی تنها چاه آب داخل مجتمع را هدف قرار داده اند و امید‌ی برای تامین آب نیست. بخش مراقبت‌های ویژه چند بار هدف حمله قرار گرفت.

معاون وزارت بهداشت فلسطین در غزه خاطر نشان كرد: از صلیب سرخ و هماهنگ كننده امور انسانی سازمان ملل می خواهیم سوخت لازم برای مجتمع پزشكی الشفاء را تامین كنند تا بیمارستان بتواند حداقل خدمات را ارائه كند. بیمارستان‌های جنوب نوار غزه هم فقط به اندازه دو روز سوخت دارند. از برادران مصری می‌خواهیم تا زمینه انتقال مجروحان را فراهم كنند. زیرا دیگر بیمارستانی در غزه باقی نمانده كه بتواند به این مجروحان رسیدگی كند. به ویژه كه حال بعضی از مجروحان وخیم است. 650 مجروح در مجتمع پزشكی الشفاء حضور دارند. آنچه در بیمارستان‌های النصر، الرنتیسی و العیون رخ داد آن بود كه با تهدید سلاح، بیماران را مجبور كردند به خیابان‌ها بروند. فكر می‌كنم بسیاری از این بیماران جان خود را از دست دادند، اما به علت نبود ارتباطات تلفنی، از سرنوشت آنان اطلاع دقیقی نداریم. منطقی نیست كه یك بیمار را از بخش مراقبت‌های ویژه كه متصل به دستگاه‌های تنفسی است، جدا كنند و او را به خیابان بیندازند. چنین كاری را تخلیه بیمارستان نمی‌خوانند، بلكه وادار كردن بیماران به خالی كردن بیمارستان بود. بسیاری از بیماران در برابر چشمان ما فوت می‌كنند، در حالی كه ما نمی‌توانیم كاری برای آنان انجام دهیم.

مرتبط با این خبر

  • یمن بازیگردان اصلی منطقه شده است

  • مستند «آورتین» نگاه جدیدی به زندگی سردار سلیمانی دارد

  • عامل اصلی بقای حماس، اعتقادات دینی و ارزش‌های اسلامی است

  • شكست‌های اسرائیل باعث تزلزل ساختار اجتماعی‌اش شده است

  • تلاش تركیه برای آزادسازی داعشی‌های سوریه با هدف فشار بر عراق

  • تغییر موازنه قدرت با تاكتیك‌های جدید حماس/ اعتراف دشمن به ضعفش

  • جوزف عون واقعیت‌های عینی را نادیده نمی‌گیرد

  • عمر دولت جدید لبنان درگرو تأمین منافع حزب‌الله است

  • رسانه‌های محور شرارت بر واقعیات میدان سرپوش می‌گذارند

  • حقوق بین‌الملل با اتفاقات غزه بی‌اعتبار شده است