صدای جمهوری اسلامی ایران

گزارش‌ها از بیمارستان الشفا غزه نشان می‌‎دهند كه نوزادان نارس فلسطینی بخش مهمی از كارزار جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه این بیمارستان هستند.

به گزارش پایگاه خبری رادیو مقاومت و به نقل از خبرگزاری میزان، بیمارستان «الشفا» غزه را می‌توان نقطه انتهایی جنایت‌های بشری تاریخ دانست؛ رژیم صهیونیستی طی 43 روز گذشته انواع جنایت‌ها را در این بیمارستان با ادعا‌های واهی و بدون سند انجام داد.

رژیم صهیونیستی طی 43 روز گذشته با ادعای استفاده نظامی مقاومت فلسطین از بیمارستان الشفا، این بیمارستان را زیر آتش سنگین قرار داد؛ به سمت بیماران و آوارگان پناه گرفته در این بیمارستان كه در حال حركت در مسیر امن تعیین شده برای خروج از بیمارستان بودند، شلیك كرد؛ از گرسنگی و تشنگی به‌عنوان ابزاری برای شكنجه بیماران و آوارگان الشفا استفاده كرد؛ نظامیان صهیونیست به آن یورش بردند؛ آب و برق این بیمارستان قطع شد...

اما مهم‌ترین جنایتی كه در بیمارستان الشفا غزه رخ داد و همچنان در جریان است، اجرای برنامه هدفمند قتل نوزادان با هدف تكمیل جنایت از بین بردن یك نسل از فلسطینی‌ها است.

آنچه در غزه در جریان است، نه تنها نسل‌كشی فلسطینی به دست رژیم صهیونیستی بلكه تلاش هدفمند آن‌ها برای از بین بردن یك نسل از فلسطینی‌ها در غزه است؛ رژیم صهیونیستی برای اجرای این ایده غیرانسانی به شكلی ویژه نوزادان و كودكان را در غزه هدف قرار داده است.

براساس جدیدترین آمارها، جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه كه از 7 اكتبر (15 مهر) آغاز شد، تاكنون 12 هزار قربانی برجای گذاشته كه تقریبا نیمی از آن‌ها كودكان هستند.

نوزادان تازه متولد شده، نوزادان متولد نشده و نوزادان نارس از اهداف اصلی رژیم صهیونیستی برای از بین بردن یك نسل از فلسطینی‌ها در غزه هستند.

نوزادی كه قبل از هفته سی‌و‌هفتم بارداری متولد شده باشد، به‌عنوان نوزاد نارس شناخته می‌شود؛ این دسته از نوزادان بیشتر در معرض خطر مشكلات رشد هستند و بیشتر در معرض خطر عوارض سلامتی قرار دارند.

بسیاری از نوزادانی كه قبل از هفته 32 بارداری به دنیا می‌آیند و آن‌هایی كه 2.5 كیلوگرم یا كمتر وزن دارند، ممكن است به تنفس كمكی نیاز داشته باشند؛ این دسته از نوزادان معمولا در انكوباتور نگهداری می‌شوند تا زمانی كه به اندازه كافی رشد كرده و بتوانند به تنهایی زنده بمانند.

دستگاه‌های انكوباتور جز ضروری بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان هستند؛ این دستگاه‌ها در تركیب با تجهیزات و روش‌های دیگر استفاده می‌شوند تا اطمینان حاصل شود كه كودكانی كه نیاز به حمایت اضافی دارند، بهترین محیط ممكن و نظارت مداوم را دریافت می‌كنند.

اعلام محاصره كامل غزه از سوی رژیم صهیونیستی از دومین روز دور جدید حمله این رژیم به غزه، شرایط را برای آسیب‌پذیرترین افراد در این منطقه دشوارتر كرد.

نوزادان نارس فلسطینی؛ هدف نسل‌كشی برنامه‌ریزی شده رژیم صهیونیستی
زنان باردار و نوزادان نارس در غزه در پی اعلام محاصره كامل غزه از سوی رژیم صهیونیستی با شرایط بسیار دشواری مواجه شدند كه آن‌ها را با نرخ بالایی در معرض خطر مرگ قرار می‌داد.

نوزادان نارس كه وزن آن‌ها كمتر از 1.5 كیلوگرم است و در برخی موارد ممكن است وزن آن‌ها 700 یا 800 گرم باشد، باید در انكوباتور‌هایی قرار داده شوند كه بتوان دما و رطوبت را بر اساس نیاز هر مورد در آن تنظیم كرد.

قطع برق بیمارستان‌ها در غزه در پی حملات رژیم صهیونیستی به شكلی ویژه زنگ هشدار را برای نوزادان نارسی كه در انكوباتور‌ها نگهداری می‌شدند، به صدا درآورد؛ این امر سبب شد تا پزشكان فلسطینی از روش‌های اولیه برای زنده نگه داشتن آن‌ها تلاش كنند؛ هرچند این تلاش‌ها با وخامت اوضاع اثر خود را از دست داده و به مرگ روزانه این نوزادان منجر شد.

قطع برق در بیمارستان‌های غزه سبب شد تا این نوزادان از انكوباتور‌ها به تخت‌های معمولی منتقل شده و در كنار هم قرار داده شوند؛ پزشكان این كودكان را با پتو‌های نرم می‌پوشانند و از این طریق تلاش می‌كنند تا آن‌ها را گرم نگه دارند.

شرایط كنترل نشده برای این نوزادان به معنای قرار گرفتن آن‌ها در معرض عفونت است؛ این در حالی است كه سیستم ایمنی بدن آن‌ها به شدت ضعیف است؛ در عین حال، دیگر راهی برای استریل كردن شیر و نی مورد استفاده برای تغذیه آن‌ها براساس استاندارد‌ها وجود ندارد.

در نتیجه شماری از این نوزادان دچار عفونت معده شده و از اسهال و استفراغ و البته كم‌آبی شدید رنج می‌برند.

براساس اعلام منابع فلسطینی، شمار قابل‌توجهی از نوزادان نارس در غزه، آخرین بازماندگان خانواده‌های خود بودند؛ این بدان معناست كه تعطیلی بیمارستان‌ها به دلیل اتمام سوخت و تجهیزات به منزله پایان زندگی این نوزادان بود، زیرا دیگر كسی برای مراقبت از آن‌ها وجود نداشت.

این اتفاق در بیمارستان القدس غزه رخ داد و نوزادان نارس در پی تعطیلی بیمارستان و تشدید بمباران آن از سوی رژیم صهیونیستی به حال خود رها شدند.
چهار نوزاد نارس دیگر در بیمارستان الشفا جان باختند

براساس اعلام سخنگوی وزارت بهداشت غزه در نخستین ساعات چهل‌وسومین روز حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه، 51 بیمار الشفا در ساعات گذشته به شهادت رسیدند كه چهار نفر از آن‌ها نوزادان نارس هستند.

تعداد شهدای بیمار بیمارستان الشفا از شنبه تا چهارشنبه گذشته به 34 نفر رسیده بود كه 27 نفر آن‌ها بیماران بخش مراقبت‌های ویژه و 7 نفر آن‌ها نوزادان نارس بودند.

رئیس بخش اطفال بیمارستان الشفا دوشنبه گذشته اعلام كرده بود: ما دیروز 39 نوزاد داشتیم و امروز 36 نوزاد؛ نمی‌توانم بگویم كه این نوزادان چقدر دیگر زنده خواهند ماند؛ ممكن است یك ساعت دیگر یا همین امروز تعدادی دیگر از این نوزادان را از دست بدهیم.

سازمان ملل جان باختن چهار نوزاد نارس از 11 تا 18 نوامبر (20 تا 27 آبان) را در بیمارستان الشفا غزه تایید كرد.

در حالی كه رایزنی‌ها به ویژه از سوی سازمان جهانی بهداشت برای تخلیه نوزادان نارس از بیمارستان الشفا از روز پنجشنبه آغاز شد، اما تاكنون اقدامی در این جهت انجام نشده است؛ براساس جدیدترین آمار‌ها در ساعات گذشته 4 نوزاد نارس دیگر در الشفا جان خود را از دست دادند.

نوزادان نارس فلسطینی؛ هدف نسل‌كشی برنامه‌ریزی شده رژیم صهیونیستی
الشفا و سرنوشت نوزادان نارس

محمد ابوسلمیه، رئیس بیمارستان الشفا درباره سرنوشت نوزادان نارس در این بیمارستان می‌گوید: در حال حاضر، شماری از نوزادان نارس جان خود را از دست داده‌اند؛ ما بسیاری از نوزادان نارس را در انكوباتور‌ها از دست دادیم، به خصوص (زمانی كه) اكسیژن ما تمام شد؛ آن نوزادان تازه متولد شده نیاز به توجه خاصی داشتند: دمای بسیار خاص، تامین اكسیژن، و حتی برخی از لوازم پزشكی كه ما دیگر در اختیار نداشتیم.

وی در ادامه گفت: حالا تغذیه نوزادان نارس ناممكن شده است؛ آن‌ها دچار كم‌آبی شده‌اند و وزن از دست می‌دهند؛ هر دقیقه كه می‌گذرد، یك نوزاد تازه متولد شده را از دست می‌دهیم؛ ما حتی فكر نمی‌كنیم كه آن بدن‌های كوچك و ضعیف بتوانند شرایط را تحمل كنند، به‌ویژه آن دسته از نوزادان نارسی كه با وزن كمتری حدود 900 تا 1 كیلوو 200 گرم به دنیا آمدند.

ابوسلمیه تاكید كرد: ما نیاز به انكوباتور نداریم؛ سوخت و برق بیمارستان باید تامین شود تا ما بتوانیم در اسرع وقت انكوباتور‌ها را مجددا فعال كنیم و نوزادان نارس را به آن‌ها بازگردانیم؛ در نبود برق و كاركنان، انكوباتور‌ها فایده‌ای برای ما ندارند.

مدیر بیمارستان الشفا تاكید كرد: ما از سازمان‌های امدادی بین‌المللی متعددی درخواست كمك كردیم تا دست‌كم به نوزادان نارس این بیمارستان كمك كنند و شرایطی را برای خروج آن‌ها از بیمارستان فراهم كنند؛ من با بسیاری از سازمان‌های بین‌المللی - به‌ویژه صلیب سرخ - صحبت كردم كه 36 نوزاد تازه متولد شده هنوز زنده هستند نیاز به توجه فوری دارند؛ با وجود این، هیچ‌كس به ما كمكی نكرد؛ همه دنیا، همه سازمان‌ها و نهاد‌های بهداشتی بین‌المللی ما را رها كرده‌اند؛ ما تلاش زیادی می‌كنیم اما در تلاش برای خروج از بحران بشردوستانه درمانده شده‌ایم.
تراژدی مرگ نوزادان نارس فلسطینی

مرگ هر فلسطینی بر اثر حملات رژیم صهیونیستی و پیامد‌های ناشی از آن قطعا یك تراژدی است؛ اما مرگ نوزادان نارس بزرگ‌ترین تراژدی است كه رژیم صهیونیستی در دور جدید حملات خود به غزه آن را رقم زده است.

این واقعیت زمانی دردناك‌تر می‌شود كه هیچ یك از سران غربی و سازمان‌های امدادی بین‌المللی برای كمك به آن‌ها تلاشی نكرده‌اند و حتی خاطرشان از این تراژدی آزرده نشده است.

كشور‌های غربی در حالی با داستان‌های دروغین رژیم صهیونیستی درباره جنایت مقاومت فلسطین علیه نوزادان صهیونیست ابراز همدردی كردند كه این داستان اصلا واقعیت نداشت؛ آن‌ها در عین حال، در برابر واقعیت قتل عمد نوزادان فلسطینی سكوت اختیار كرده‌اند.

نوزادان نارس فلسطینی پیش از مواجهه با هر واقعیتی در این دنیا كه جایی برای ادامه حیات آن‌ها نداشت، با درد و رنج و تبعیض مواجه شدند.

اگرچه ادعای رژیم صهیونیستی درباره جنایت مقاومت فلسطین علیه نوزادان صهیونیست هیچگاه با مدارك و شواهد مستند نشد و در نهایت دروغین بودن آن برملا شد، كشورهای غربی به آن واكنش‌های شدیدی نشان دادند، اما جهان كوچك‌ترین واكنشی به برنامه از پیش طراحی شده رژیم صهیونیستی برای از بین بردن یك نسل از فلسطینی‌ها از طریق هدف قرار دادن عمدی و كودكان و نوزادان فلسطینی نشان نداد.

مرتبط با این خبر

  • یمن بازیگردان اصلی منطقه شده است

  • مستند «آورتین» نگاه جدیدی به زندگی سردار سلیمانی دارد

  • عامل اصلی بقای حماس، اعتقادات دینی و ارزش‌های اسلامی است

  • شكست‌های اسرائیل باعث تزلزل ساختار اجتماعی‌اش شده است

  • تلاش تركیه برای آزادسازی داعشی‌های سوریه با هدف فشار بر عراق

  • تغییر موازنه قدرت با تاكتیك‌های جدید حماس/ اعتراف دشمن به ضعفش

  • جوزف عون واقعیت‌های عینی را نادیده نمی‌گیرد

  • عمر دولت جدید لبنان درگرو تأمین منافع حزب‌الله است

  • رسانه‌های محور شرارت بر واقعیات میدان سرپوش می‌گذارند

  • حقوق بین‌الملل با اتفاقات غزه بی‌اعتبار شده است