صدای جمهوری اسلامی ایران

برنامه «روی موج مقاومت» رادیو مقاومت با موضوع روز پرستار با مُشكی، پرستار مدافع حرم به صورت تلفنی گفت‌وگو كرد.

به گزارش پایگاه خبری رادیو مقاومت؛ مُشكی به بیان خاطرات از روزهای حضور در جبهه مقاومت سوریه و مواجهه با سردار شهید حاج قاسم سلیمانی پرداخت و گفت: در یكی از عملیات هایی كه تعداد مجروح ها زیادی بود و شهید هم داشتیم حدود ۴۸ ساعت نتوانستیم بخوابیم. كادر درمان فرصت استراحت نداشت و مجروح و زخمی به طور پیوسته به بیمارستان صحرایی آورده می شد.

وی یادآور شد: در این بیمارستان ۳۰ تخت وجود داشت ولی گاها تعداد مجروحین به ۶۰ یا ۷۰ تن می رسید و مجبور می شدیم مجروح ها را روی زمین بخوابانیم و یا در حیاط بیمارستان آن ها را مستقر می كردیم.

این پرستار مدافع حرم اظهار كرد: تقریبا بعد از ۴۸ ساعت به ما خبر دادند حال یكی از مشاوران و فرماندهان جنگ در ستاد بخاطر بی خوابی و استرس ناشی از نبرد، بد شده است. بنده به همراه پزشك متخصص بیمارستان به ستاد رفتیم. آن شخص را كه نوسان فشار داشت، درمان كردیم و این توفیق نصیبمان شد كه حاج قاسم را در آنجا زیارت كنیم و در آغوش بكشیم و ببوسیم.

وی اشاره كرد: در آن لحظه هم من و هم پزشك و هم خود سردار از سر بی خوابی و فشار كار، خسته بودیم و نمی شد زیاد در آنجا ماند ولی همان لحظات كوتاه مغتنم بود و توفیق شد ایشان را زیارت كنیم.

مُشكی در مصاحبه تلفنی با رادیو مقاومت با بیان این كه پست های امداد ما در سوریه حدود ۵۰۰ تا یك متر با خط مقدم فاصله داشت، تصریح كرد: هر رزمنده ای كه در خط می جنگید یك امدادگر داشت، امدادگران مجروحین را نزد ما می آوردند و ما اقدامات اولیه را با فاصله ۵۰۰ متری از خط مقدم انجام می دادیم و سپس آنها را به بیمارستان صحرایی كه ۳ تا ۴ كیلومتر با خط مقدم فاصله داشت، انتقال می دادیم.

وی با بیان این كه مراجعین به بیمارستان صحرایی از مردم محلی سوریه نیز بودند، اظهار كرد: در بیمارستان صحرایی كه به رزمندگان مان خدمات ارائه می دادیم، مردم سوریه هم بخاطر تابلویی كه بر روی درب آن نصب شده بود، از آن آگاه بودند و به ما مراجعه می كردند آنها از سرماخوردگی گرفته تا اصابت تركش به ما اطمینان داشتند و نزد ما می آمدند و همكاران ما آن ها را درمان می كردند.

این پرستار مدافع حرم یادآور شد: در یك از حملات داعشی ها، یك خانواده چهار فرزندشان زخمی شده بودند. وقتی این بچه ها را پیش ما آوردند، شاهد صحنه دردناكی بودیم كه الان در غزه هم به وفور دیده می شود. یكی از بچه ها آنقدر تركش هایی كه به او اصابت كرده بود زیاد بود كه در دم شهید شد ولی همكاران ما به مابقی بچه ها رسیدگی و بعد به بیمارستان شهر حلب منتقلشان كردند.

وی با اشاره به این كه یكی از لحظه های سخت در سوریه، آن زمان بود كه طفل معصومی را كه بی گناه است و نه نظامی است و نه اسلحه ای كشیده و نه دشمنی داشته آسیب می بیند، گفت: متاسفانه در غزه شاهدیم كه این همه كودك بی گناه و معصوم زیر بمباران ها زخمی و شهید می شوند و این بسیار دردناك است.

گفتنی است؛ شما مخاطبان ارجمند رادیو مقاومت می توانید این شبكه رادیویی را روی موج اف ام ردیف ۹۵,۵ مگاهرتز و یا از طریق نرم افزار كاربردی ایران صدا دنبال كنید. همچنین سامانه پیامكی ۳۰۰۰۰۹۵۵ آماده دریافت پیامك‌های مخاطبان فهیم رادیو مقاومت است.

مرتبط با این خبر

  • سینمای مقاومت صرفاً به جنگ و درگیری خلاصه نمی‌شود

  • حركت رسانه‌ای اسرائیل برای مظلوم‌نمایی نشان از شكست فاحش آنهاست

  • مأموریت رسانه‌های معاند انكار دستاوردهای آتش‌بس است

  • كشورهای مسلمان باید در بازسازی غزه مشاركت كنند

  • واكنش حزب‌الله به نقض آتش‌بس ازسوی رژیم صهیونیستی

  • ‌انقلابی كه با «مقاومت» همراه شد

  • نتانیاهو باید پاسخگوی اتهامات فردی خود هم باشد

  • شروط توافق آتش‌بس نشانه دست برتر جریان مقاومت است

  • ابهاماتی در فرآیند توافق آتش‌بس در غزه وجود دارد

  • كشتار كودكان و زنان لكه ننگی بر پیشانی مدعیان لیبرال دموكراسی است