صدای جمهوری اسلامی ایران

فقر 90 درصدی، بیكاری 65 درصدی و تورم 12 درصدی از جمله نتایج اقتصادی اعلام شده تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو مقاومت و به نقل از خبرگزاری مهر، مدیر بخش آمارهای سازمان آمار مركزی فلسطین تاكید كرد كه خسارت‌های مستقیم نوار غزه در نتیجه جنگ در ماه نخست حدود 700 میلیون دلار برآورد شده است.

«محمد قلالوه» در گفتگو با رادیو «صوت فلسطین» تاكید كرد كه تاكنون 147 هزار كارگر بخش خصوصی بیكار شدند و 56 هزار مركز و كارگاه نیز تعطیل شدند.

قلالوه پیش‌بینی كرد كه فقر در نوار غزه به 90 درصد و بیكاری به حدود 65 درصد برسد.

او همچنین اظهار داشت كه نرخ تورم در غزه به حدود 12 درصد رسیده است.

این در حالی است كه روزنامه عبری زبان یدیعوت احرونوت تاكید كرد كه حماس تنها در حمله هفتم اكتبر اسرائیل را غافلگیر نكرد، بلكه در زمینه دفاعی نیز تل آویو را غافلگیر كرده، زیرا توانسته تاكتیك‌های دفاعی مختلف و متنوعی را در نبرد با اسرائیل بكار گیرد.

شبكه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز اعلام كرده است كه برای اولین بار از آغاز جنگ در غزه در هفتم اكتبر گذشته، جولان در كمتر از 24 ساعت دو مرتبه هدف حمله قرار گرفته و مشخص نیست كه آیا این پیامی از طرف سوریه است؟

همچنین جنبش جهاد اسلامی فلسطین تاكید كرد كه انگیس با اعلام مشاركت هواپیماهای خود در مأموریت‌های تجسسی در غزه، عملاً در حال مشاركت در جنگ و جنایت علیه مردم غزه است. گزارش‌ها حاكی از آن است كه هواپیمای SHADOW R1 یك هواپیمای جاسوسی انگلیس است كه از پایگاه اكروتیری در قبرس برای كمك به ارتش جنایتكار اسرائیل به غزه آمده تا به این رژیم در جنگ علیه غزه كمك كند!

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی هم فاش كرد كه وزارت جنگ این رژیم طرح‌هایی را برای آزادی اسرای اسرائیلی در غزه ارائه داده بود اما در نهایت این طرح‌ها شكست خورده و به جایی نرسید و پس از بازنگری، تصمیم گرفته شد به خاطر خطراتی كه ممكن است برای جان اسرای اسرائیلی داشته باشد، در اجرای آن تجدیدنظر شد.

در همین حال، شبكه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی هم تاكید كرد كه رژیم صهیونیستی به درخواست آمریكا طرح‌های خود در جنوب نوار غزه را تعدیل كرده است.

از سوی دیگر، یك منبع در گردان‌های قسام اعلام كرد كه 70 درصد نیروهای اشغالگر اسرائیلی به سبب شكست عملیات خود در شمال نوار غزه و ضربات سخت و كاری مقاومت، مجبور به عقب‌نشینی از این منطقه شدند.

روزگذشته همچنین، یك تحلیلگر اسرائیلی در اظهارنظری خطاب به مقامات تل آویو گفت كه ایجاد كمربند امنیتی در غزه امنیت را برای اسرائیل به ارمغان نمی‌آورد. «زوی بارئیل»، نویسنده سرشناس اسرائیلی و تحلیلگر روزنامه اسرائیلی هاآرتص در این ارتباط گفت: «اسرائیل نمی‌تواند به امنیت مورد نظرش دست یابد و ایجاد كمربند امنیتی با غزه (منطقه حایل) هرگز امنیت را برای اسرائیل به ارمغان نمی‌آورد و این كار تازه‌ای نیست، در تجربه‌های قبلی هم ناموفق بودن و شكست آن ثابت شده است، همانگونه كه ایجاد كمربند امنیتی در مرز با لبنان نتوانست اهداف مدنظر را محقق كند و این منطقه، به منطقه جنگی با حزب الله تبدیل شد.»

این در حالی است كه سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی تاكید كرد كه به طور شبانه‌روزی در تعقیب رهبران حماس و ترور آن‌ها هستیم. «دانیل هاگاری»، گفت كه رهبران حماس در غزه را زیر نظر داریم و هدف ما ترور همه آن‌ها از جمله یحیی سنوار است.

ارتش رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ در غزه بارها اعلام كرده كه به دنبال نابودی حماس و ترور رهبران حماس است اما آنچه تاكنون در غزه اتفاق افتاده، بمباران مناطق مسكونی، بیمارستان‌ها، مدارس و مساجد و قتل عام غیرنظامیان فلسطینی به ویژه زنان و كودكان بوده است.

مرتبط با این خبر

  • یمن بازیگردان اصلی منطقه شده است

  • مستند «آورتین» نگاه جدیدی به زندگی سردار سلیمانی دارد

  • عامل اصلی بقای حماس، اعتقادات دینی و ارزش‌های اسلامی است

  • شكست‌های اسرائیل باعث تزلزل ساختار اجتماعی‌اش شده است

  • تلاش تركیه برای آزادسازی داعشی‌های سوریه با هدف فشار بر عراق

  • تغییر موازنه قدرت با تاكتیك‌های جدید حماس/ اعتراف دشمن به ضعفش

  • جوزف عون واقعیت‌های عینی را نادیده نمی‌گیرد

  • عمر دولت جدید لبنان درگرو تأمین منافع حزب‌الله است

  • رسانه‌های محور شرارت بر واقعیات میدان سرپوش می‌گذارند

  • حقوق بین‌الملل با اتفاقات غزه بی‌اعتبار شده است