صدای جمهوری اسلامی ایران

رژیم صهیونیستی كه با دروغ‌پراكنی سعی در بزرگ‌نمایی دستاوردهای خیالی برای ارتش و توجیه وحشی‌گری آن در غزه را دارد، بارها در این مدت رسوا شده‌ است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو مقاومت و به نقل از خبرگزاری مهر، قبل از آغاز حمله غافلگیرانه مقاومت فلسطین علیه رژیم صهیونیستی در تاریخ 7 اكتبر تحت عنوان عملیات «طوفان الاقصی» هیچ‌كس تصور نمی‌كرد كه حماس در صدد برنامه‌ریزی برای چنین نبرد بزرگی باشد. در واقع مقاومت فلسطین در این زمینه در وهله نخست در سطح سیاسی و رسانه‌ای بسیار هوشمندانه و پیچیده عمل كرد؛ تا جایی كه سرویس‌های اطلاعاتی و جاسوسی رژیم صهیونیستی و حتی سرویس‌های آمریكایی و غربی نیز نتوانستند هیچ‌گونه پیش‌بینی درباره این عملیات داشته باشند و هنوز هم بعد از فریب بزرگی كه خوردند، سردرگم هستند. لذا می‌توان گفت انتنشار برخی اخبار دروغ در روزنامه نیویورك تایمز و روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونت مبنی بر اینكه اسرائیل از یك سال پیش از عملیات هفتم اكتبر اطلاع داشت را برای توجیه و سرپوش گذاشتن بر این شكست اطلاعاتی دانست.

رژیم صهیونیستی چگونه در عملیات طوفان الاقصی فریب خورد؟

رژیم صهیونیستی بعد از جنگ مه 2021 كه مقاومت آن را «شمشیر قدس» نامید تصور می‌كرد كه حماس در شرایط كنونی آرامش را ترجیح می‌دهد و به سمت جنگ با اسرائیل كشیده نمی‌شود. حتی صهیونیست‌ها با همین تصور تلاش داشتند گروه‌های مقاومت در غزه و به طور خاص جنبش جهاد اسلامی و حماس را از یكدیگر جدا كنند. همین تصور غلط دشمن، فرصت لازم را جهت تدوین یك استراتژی هوشمندانه برای مقاومت فراهم كرد. 3 هفته قبل از آغاز عملیات طوفان الاقصی مقاومت فلسطین مانوری تحت عنوان «ركن الشدید 4» برگزار كرد كه شامل شبیه‌سازی به اسارت گرفتن نظامیان دشمن و هدف قرار دادن مواضع ارتش صهیونیستی در اطراف نوار غزه بود.

بعد از اینكه مقاومت فلسطین حمله غافلگیرانه خود را آغاز كرد و موفق شد حدود 250 صهیونیست را به اسارت بگیرد، ارتش رژیم اشغالگر درحالی كه از اتفاقِ رخ داده بسیار شوكه و سردرگم بود طبق معمول گذشته و با همان راهبرد همیشگی با آغاز حملات وحشیانه ضد غیرنظامیان امیدوار بود كه بتواند بخشی از «حیثیت» از دست رفته خود را برگرداند.

ماشین دروغ‌پراكنی تل آویو و حامیانش در جنگ غزه

صهیونیست‌ها در كنار حملات وحشیانه‌ای كه علیه غیرنظامیان در نوار غزه آغاز كردند، با كمك غرب و آمریكا یك كمپین رسانه‌ای و مشخصاً در فضای مجازی با هدف فریب افكار عمومی به راه انداختند تا به جنایات فجیعی كه در غزه انجام می‌دادند مشروعیت ببخشند. این كمپین برخلاف چیزی كه اسرائیل و حامیانش انتظار داشتند كاملاً بیهوده بود و حتی نتیجه عكس داد. صهیونیست‌ها سعی داشتند با تبلیغ دروغ‌های مضحك و اتهام زنی علیه رزمندگان مقاومت، افكار عمومی دنیا را با خود همراه كنند؛ اما عملكرد صادقانه و هوشمندانه مقاومت در سطح رسانه، این تلاش دشمن را ناكام گذاشت و افكار عمومی جهان به ویژه در غرب به شكل قابل توجهی بیدار شد.

صداقت و هوشمندی مقاومت چگونه صهیونیست‌ها را رسوا كرد؟

درحالی كه اسرائیلی‌ها سعی داشتند خود را بی‌گناه جلوه داده و وانمود كنند كه قربانی یك حمله «تروریستی» مشابه حمله 11 سپتامبر شده‌اند، رسانه‌های مقاومت و حامیان آرمان فلسطین به درستی برای مردم جهان و حتی كسانی كه هیچ گونه اطلاعات تاریخی و سیاسی درباره مسئله فلسطین و درگیری اعراب و صهیونیست‌ها ندارند، توضیح دادند كه عملیات طوفان الاقصی یكی از حلقه‌های اقدامات مشروع مقاومت فلسطین برای دفاع از سرزمین و مردم خود در برابر اشغالگران بود.

رسوایی رسانه‌ای رژیم صهیونیستی به رسوایی اخلاقی ختم نشد؛ بلكه عملكرد سیاسی و نظامی مقاومت در رسانه‌ها نیز به خوبی بازتاب داشت و می‌توان گفت برای نخستین بار بود كه مقاومت فلسطین توانست چنین رویداد رسانه‌ای موفقی را در پوشش دقیق عملیات‌های نظامی خود رقم بزند و همه اظهاراتی كه سخنگویان مقاومت فلسطین درباره عملكرد رزمندگان در میدان بیان می‌كنند، با ارائه تصاویر و فیلم‌های مستند است.

انتشار كلیپ‌ها و تصاویر عملیات‌های رزمندگان مقاومت علیه ارتش رژیم صهیونیستی، افكار عمومی جامعه داخلی این رژیم را نیز به شدت تحت تاثیر قرار داده و وحشتی بی‌سابقه در میان صهیونیست‌ها حاكم شده است و فلسطین اشغالی شاهد موج بزرگی از مهاجرت معكوس صهیونیست‌هاست. از سوی دیگر مبارزان مقاومت فلسطین پایبندی خود به آموزه‌های اسلام حقیقی و ملاطفت با غیرنظامیان را نیز در رسانه‌ها به خوبی نشان دادند و نمونه بارز در این زمینه نحوه بدرقه اسرای غیرنظامی اسرائیلی توسط رزمندگان مقاومت بود.

مردم دنیا زمانی كه این رفتار نیروهای مقاومت را با رفتارهای وحشیانه عناصر صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی مقایسه می‌كنند به راحتی می‌توانند به ماهیت وحشی و تروریستی رژیم صهیونیستی پی ببرند. اسرای اسرائیلی كه در طول جنگ غزه در اسارت مقاومت بودند بعد از آزادی نتوانستند برخورد انسانی رزمندگان مقاومت را انكار كنند و به همین دلیل است كه سران رژیم اشغالگر مصاحبه اسرای آزادشده اسرائیلی با رسانه‌ها را منع كرده است.

اسرائیل و تلاش برای ارائه پیروزی‌های خیالی در جنگ غزه

در شب 28 اكتبر برابر با اولین شب حمله زمینی رژیم صهیونیستی به نوار غزه با پشتیبانی نیروی هوایی و دریایی، چندین حساب كاربری در شبكه‌های اجتماعی وابسته به ارتش رژیم صهیونیستی كلیپی از نظامیان اسرائیلی منتشر كردند كه در آنها این نظامیان پرچم رژیم صهیونیستی را در مكانی شبیه به غزه برافراشته بودند. ارتش رژیم صهیونیستی با انتشار این كلیپ مدعی شد كه نیروهای آن به مركز نوار غزه رسیده‌اند.

هدف ارتش صهیونیستی از این ادعاها، ارائه تصویری از پیروزی خیالی در جنگ غزه بود تا افكار عمومی صهیونیست را آرام و به تبع آن افكار عمومی مسلمانان و اعراب و حامیان فلسطین را آشفته كند؛ به ویژه اینكه شهرك‌نشینان صهیونیست بعد از رسوایی بزرگ نهادهای نظامی و سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی در عملیات طوفان الاقصی به شدت خشمگین بوده و مقامات این رژیم را متهم به بی مسوولیتی كرده بودند. اما بلافاصله مشخص شد مكانی كه نظامیان صهیونیست به آن رسیده بودند 3 كیلومتر از حصار مرزی غزه فاصله دارد و آنها پرچم رژیم صهیونیستی را در منطقه‌ای متروكه برافراشته‌اند.

این درحالی است كه هم‌زمان با انتشار اطلاعات دروغین و گمراه‌كننده از سوی ارتش رژیم صهیونیستی، مقاومت به انتشار كلیپ‌های مستند از حملات موشكی خود به تل‌آویو و سایر مواضع رژیم صهیونیستی كه در عمق فلسطین اشغالی قرار دارند ادامه می‌داد.

در شرایطی كه سران سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی بر سر حمله زمینی به غزه و نحوه مدیریت آن اختلافات شدیدی داشتند، گردان‌های عزالدین القسام (شاخه نظامی حماس) كلیپی از اسرای زن اسرائیلی منتشر كردند كه در آن، این زن‌ها پیغامی برای «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم اشغالگر داشتند و خواستار آزادی خود در برابر آزادی اسرای فلسطینی بودند. رژیم صهیونیستی این كلیپ را یك جنگ روانی شدید علیه اسرائیل توصیف كرد.

در همان روز ارتش اسرائیل و سرویس امنیت عمومی این رژیم (شاباك) در بیانیه‌ای مشترك مدعی شدند كه یك اسیر نظامی زن اسرائیلی را آزاد كرده‌اند. هدف از این ادعا بالا بردن روحیه صهیونیست‌ها بود، اما بعداً مشخص شد زنی كه درباره او صحبت می‌كنند اصلاً اسیر نشده و نام او در لیست رسمی صادر شده توسط مقامات صهیونیست درباره اسرا نبوده است.

در شرایطی كه ارتش اشغالگر همانند تجاوزات هوایی، در حمله زمینی خود كه خیلی زود تبدیل به جنگی فرسایشی شد، نتوانست به هیچ دستاوردی برسد و تعداد زیادی از نظامیان خود را از دست داد و خسارات قابل توجه مادی نیز متحمل شد، شبكه 14 تلویزیون رژیم صهیونیستی با انتشار یك ویدئوی قدیمی مدعی شد كه ارتش رژیم صهیونیستی موفق به كشف تونل‌های حماس شده و به این تونل‌ها حمله كرده است.

اما بعد از اینكه مشخص شد این یك كلیپ جعلی بوده كه دو سال قبل در یوتیوب منتشر شده بود، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی مجبور شد اعتراف كند كه این كلیپ مربوط به حمله نظامیان رژیم صهیونیستی به تونل‌های حماس نیست و شبكه 14 رژیم صهیونیستی نیز ناچار به حذف كلیپ مذكور از سایت خود شد.

بعد از انتشار مستندات فراوان از میزان خساراتی كه گروه‌های مقاومت به نیروی زمینی ارتش رژیم صهیونیستی وارد كرده‌اند، دشمن تصمیم به آغاز یك جنگ روانی جدید گرفته و شروع به انتشار تصاویر آوارگان فلسطینی كرد كه از شمال به سمت جنوب غزه حركت می‌كردند؛ گویا كه آواره شدن مردم غزه یك دستاورد نظامی برای ارتش اسرائیل است!

سخنگوی ارتش رژیم اشغالگر كه هیچ مدركی برای ارائه یك دستاورد نظامی در جنگ غزه بعد از گذشت بیش از 50 روز نداشت، با صدور بیانیه‌ای درباره آواره شدن 600 هزار شهروند فلسطینی از شمال غزه سعی داشت بگوید كه این یك دستاورد نظامی است! این درحالی است كه مردم غزه با وجود اینكه هرروز زیر بمباران و تجاوزات وحشیانه رژیم اشغالگر در سایه محاصره همه‌جانبه قرار داشتند اما قاطعانه در برابر توطئه دشمن ایستاده و به هیچ قیمتی حاضر به ترك سرزمین خود و رفتن به صحرای سینا نشدند. حتی در مناطق شمالی نیز كه شدت توحش اشغالگران بیشتر بود نیز مردم فلسطین ترجیح دادند در خانه‌های خود بمانند و این نشان می‌دهد كه حتی‌ها صهیونیست‌ها در دروغ‌پردازی درباره آوارگی فلسطینیان نیز موفق نبودند.

افشای دروغ صهیونیست‌ها درباره شكست گردان‌های القسام

بعد از اینكه همه جهان به دنبال عملیات طوفان الاقصی، سیستم‌های پیشرفته و پرهزینه جاسوسی و اطلاعاتی رژیم اشغالگر را زیر سوال بردند و از این عملیات بزرگ فلسطینی‌ها شگفت‌زده شدند، رژیم صهیونیستی شروع به راه‌اندازی یك كمپین بین‌المللی برای توجیه این شكست خود و نیز جنایات وحشیانه ضد غیرنظامیان غزه كرده و سعی داشت جهانیان را متقاعد كند كه حماس یك نسخه دیگر از «داعش» است.

آمریكا نیز با تایید این ادعای واهی صهیونیست‌ها تلاش می‌كرد یك توجیه اخلاقی برای جلوگیری از آتش‌بس در غزه ارائه دهد؛ آن هم درحالی كه بیش از 15 هزار غیرنظامی در غزه قتل عام شده و وخامت وضعیت انسانی در این منطقه قابل توصیف نیست.

بسیج رسانه‌های غربی برای نجات اسرائیل از طوفان الاقصی

در این میان رسانه‌های غربی و پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی همچون فیسبوك و … كه تحت نظارت و مدیریت آمریكا و غرب دارند نیز به كمك صهیونیست‌ها در جنگ غزه آمدند و سعی كردند با ترویج و تبلیغ روایات رژیم صهیونیستی درباره این جنگ، روایات و اطلاعات فلسطینی‌ها را به حاشیه ببرند. رسانه‌های اجتماعی جهانی علاوه بر ارائه دادن خدمات مختلف به اسرائیلی‌ها و تبلیغ برای آنها، محدودیت‌های زیادی برای انتشار اطلاعات مخالف روایات صهیونیست‌ها ایجاد و این مطالب را در اغلب اوقات حذف كردند تا روایات اشغالگران را به مردم دنیا تحمیل كنند.

از جمله كمپین‌هایی كه این رسانه‌ها به راه انداختند، تلاش برای ترور اخلاقی رهبران مقاومت فلسطین بود و مدعی شدند كه این رهبران، با ثروت‌های میلیارد دلاری خود در كشورهای خارجی زندگی مرفهی دارند. این دروغ‌ها با هدف بی اعتبار كردن رهبران مقاومت در برابر مردم فلسطین و همه حامیان آرمان فلسطین بود. ادعای سر بریدن و سوزاندن كودكان اسرائیلی توسط مبارزان مقاومت نیز دروغ آشكار دیگری بود كه به سرعت توسط خود رسانه‌های عبری و آمریكایی و حتی كاخ سفید فاش شد.

بعد از علنی شدن خشم مردم جهان از حملات دیوانه‌وار رژیم اشغالگر به مراكز غیرنظامی غزه از جمله مدارس و مساجد و به ویژه بیمارستان‌ها، این رژیم دروغ‌های جدیدی تبلیغ كرد با این مضمون كه عناصر حماس در مدارس و بیمارستان‌ها پنهان شده‌اند. ارتش صهیونیستی حتی كلیپی منتشر كرد كه در آن یك زن كه ادعا می‌كرد پرستار فلسطینی است می‌گفت مقاومت سوخت و داروها را مصادره كرده و اجازه انتقال آنها به بیمارستان‌ها را نمی‌دهد اما بعداً مشخص شد او یك زن اسرائیلی است كه نتوانست خوب به لهجه عربی صحبت كند.

شكست بزرگ اشغالگران در نبرد افكار عمومی

اما مردم جهان كه دیگر نمی‌توانند خودشان را با استانداردهای دوگانه و دروغ‌های رسانه‌های غربی تطبیق بدهند، علی‌رغم بسته شدن حساب‌های مربوط به حامیان فلسطین در شبكه‌های اجتماعی و پلتفرم‌هایی همچون فیسبوك، كمپین بزرگ و بی‌سابقه‌ای در فضای مجازی برای حمایت از فلسطین به راه انداختند و سران صهیونیست مجبور شدند اعتراف كنند تل آویو نبرد در افكار عمومی جهان را باخته است.

رژیم صهیونیستی با بودجه مالی ده‌ها میلیاد دلاری غرب و آمریكا تلاش كرد طرف‌های ذی‌نفوذ رسانه‌ای در جهان را برای تبلیغ روایات جعلی خود جذب كند. اما پیامدهای عملیات طوفان الاقصی در سطوح مختلف نظامی، سیاسی، امنیتی، اجتماعی، رسانه‌ای، اخلاقی و.... برای صهیونیست‌ها به اندازه‌ای بود كه هیچیك از تلاش‌های اسرائیل برای فرار از آن نتیجه نداد و حتی رسانه‌های برجسته جهانی نیز متوجه شدند كه با حمایت از روایات این رژیم، درواقع در حال از دست دادن اعتبار و جایگاه خود مقابل مردم جهان هستند.

به همین دلیل است كه می‌بینیم حتی رسانه‌های معروف غربی و آمریكایی كه در اوایل جنگ غزه با حالتی دیوانه‌وار از تل آویو حمایت می‌كردند، طی چند هفته گذشته سعی كرده‌اند رویكرد محتاطانه‌تری پیش بگیرند و به ابعاد شكست بزرگ این رژیم در جنگ اعتراف كنند؛ چرا كه قدرت مقاومت در برابر افكار عمومی جهان را ندارند.

مرتبط با این خبر

  • مستند «آورتین» نگاه جدیدی به زندگی سردار سلیمانی دارد

  • عامل اصلی بقای حماس، اعتقادات دینی و ارزش‌های اسلامی است

  • شكست‌های اسرائیل باعث تزلزل ساختار اجتماعی‌اش شده است

  • تلاش تركیه برای آزادسازی داعشی‌های سوریه با هدف فشار بر عراق

  • تغییر موازنه قدرت با تاكتیك‌های جدید حماس/ اعتراف دشمن به ضعفش

  • جوزف عون واقعیت‌های عینی را نادیده نمی‌گیرد

  • عمر دولت جدید لبنان درگرو تأمین منافع حزب‌الله است

  • رسانه‌های محور شرارت بر واقعیات میدان سرپوش می‌گذارند

  • حقوق بین‌الملل با اتفاقات غزه بی‌اعتبار شده است

  • آتش‌بس تا پایان ریاست جمهوری بایدن اتفاق نمی‌افتد