صدای جمهوری اسلامی ایران

پاك آئین گفت: با توجه به افزایش جنایات رژیم صهیونیستی تنها برگزاری یك جلسه در سازمان همكاری اسلامی و صدور یك بیانیه، كافی نیست. بلكه باید كشورها متحد شده و یك شكایت بین المللی را به لاهه تقدیم كنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو مقاومت، محسن پاك آئین تحلیلگر ارشد سیاست خارجی در گفتگو با برنامه «عصر مقاومت» رادیو مقاومت اظهار كرد: اكثر كشورهای عربی به دلیل وابستگی به آمریكا در خصوص جنگ غزه سكوت اختیار كردند و از حداقل اقدامات در این مورد چشم پوشی كرده اند و حتی كشور امارات پذیرای رئیس جعلی رژیم صهیونیستی می شود.

متاسفانه امروز جهان اسلام علیرغم آمار بالای مردم ملسمان در حمایت از فلسطین، اقدامی نمی كنند.

وی اضافه كرد: نقش سازمان همكاری اسلامی بسیار مهم است چرا كه تنها نهاد متشكل از كشورهای اسلامی است. اگر این سازمان اقداماتی برای تحریم كالاهای رژیم صهیونیستی و عدم فروش نفت به آنها انجام دهد، گام بزرگی برداشته می شود. متاسفانه موتور جنگی رژیم صهیونیستی با نفت و گاز كشورهای مسلمان روشن می شود.

اگر این كشورهای جلوی انتقال نفت و گاز را بگیرند، كمك بسیاری به مردم فلسطین می كنند. در زمان فعلی، مسئله فلسطین می تواند عامل اتحاد كشورهای مسلمان و جهان اسلام شود و با توجه به افزایش جنایات رژیم صهیونیستی تنها برگزاری یك جلسه در سازمان همكاری اسلامی و صدور یك بیانیه، كافی نیست. باید كشورها متحد شده و یك شكایت بین المللی را به لاهه تقدیم كنند و این می تواند یك اقدام خوب حداقلی باشد.

اگر امكان اقدام از طریق این سازمان وجود ندارد، كشورهایی مانند ایران و عراق به تنهایی می توانند به این موضوع ورود كنند.

این تحلیلگر ارشد سیاست خارجی خاطرنشان كرد: امروز شاهد اختلافات جدی بین مردم كشورهای مسلمان و دولتهای آنها هستیم. نظم آینده جهان پس از جنگ غزه به ویژه در منطقه غرب آسیا تغییر خواهد كرد و برخی از كشورهای اسلامی كه به نظرات مردمان خود توجه نكردند با مشكل مواجه خواهند شد و شاهد نارضایتی و حتی تغییر دولتها در آنها خواهیم بود.

كشورهایی كه امروز از كمك به مردم غزه امتناع كرده و از آمریكا حمایت می كنند، در آینده با مشكلات جدی مواجه می شوند.

پاك آئین در رادیو مقاومت با بیان اینكه كشورهای حاشیه خیلج فارس به دنبال عادی سازی روابط با اسرائیل بودند گفت: به جلسات آنها نمی شود امید بست و مواضع كمك كننده به مردم فلسطین در آنها اتخاذ نمی شود.

این كشورها به اتحاد نمی رسند و موضع مشخصی علیه رژیم صهیونیستی نمی گیرند. اقداماتی از قبیل تحریم كالا و نفت و شكایت به دادگاه های بین المللی از جانب آنها انجام نمی شود. این كشورها به آمریكا وابسته اند و بسیاری از رهبران آنها با حمایت آمریكا بر سر كار آمد و ماندگار شده اند. هدایت كننده این جنگ و سیاست گذار اصلی این جنگ آمریكاست و به كشورهای عربی برای عدم اتخاذ تصمیم های مداخله جویانه در غزه فشار وارد می كند.

وی همچنین با اذعان به ضرورت ادامه روند مقاومت جبهه مقاومت اظهار كرد: آنها باید در مقابل زورگویی ها ایستاده و منافع آمریكا را در خطر قرار دارد و از مسیر افكار عمومی، دولتها را برای حمایت از خودشان وادار كنند.

گفتنی است؛ شما مخاطبان ارجمند رادیو مقاومت می‌توانید برنامه «عصر مقاومت» رادیو مقاومت را شنبه تا چهارشنبه از ساعت 14:00 تا 17:00روی موج اف ام ردیف 95,5 مگاهرتز و یا از طریق نرم افزار كاربردی ایران صدا دنبال كنید. همچنین سامانه پیامكی 30000955 آماده دریافت پیامك‌های مخاطبان فهیم رادیو مقاومت است.

مرتبط با این خبر

  • یمن بازیگردان اصلی منطقه شده است

  • مستند «آورتین» نگاه جدیدی به زندگی سردار سلیمانی دارد

  • عامل اصلی بقای حماس، اعتقادات دینی و ارزش‌های اسلامی است

  • شكست‌های اسرائیل باعث تزلزل ساختار اجتماعی‌اش شده است

  • تلاش تركیه برای آزادسازی داعشی‌های سوریه با هدف فشار بر عراق

  • تغییر موازنه قدرت با تاكتیك‌های جدید حماس/ اعتراف دشمن به ضعفش

  • جوزف عون واقعیت‌های عینی را نادیده نمی‌گیرد

  • عمر دولت جدید لبنان درگرو تأمین منافع حزب‌الله است

  • رسانه‌های محور شرارت بر واقعیات میدان سرپوش می‌گذارند

  • حقوق بین‌الملل با اتفاقات غزه بی‌اعتبار شده است