صدای جمهوری اسلامی ایران

حمید بختیار گفت: در اتفاقات اخیر و در نسل كشی كه توسط رژیم غاصب صهیونیستی دارد انجام می شود وقتی مواضع مردم را در این كشور و دولت و حزب حاكم ملاحظه می كنیم می بینیم كه چطور بیانیه صادر و آنها را محكوم می كنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو مقاومت؛ حمید بختیار رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در زیمباوه در گفتگو با برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت با اشاره به قرابت های فرهنگی و اجتماعی میان ملت ایران و زیمباوه گفت: مهمترین شباهتی كه در فرهنگ زیمباوه از حدود چهل و اندی سال اخیر با ایران اسلامی وجود دارد، این است كه انقلاب استقلال زیمباوه، در سال 1980 بوده و دقیقا یك سال پس از انقلاب اسلامی در ایران بوده است.

از این جهت مردم و دولت زیمباوه قرابت و بسیار احساس نزدیكی به مردم ایران می كنند و خودشان را انقلابی می دانند و به خودشان می بالند كه توانسته اند در مقابل استعمار و استكبار دولت های غربی علی الخصوص انگلیس، سال های سال مقاومت و پایداری كنند.

وی با بیان این كه زیمباوه تقریبا آخرین كشوری بوده كه در قاره آفریقا توانسته به استقلال برسد و از زیر یوق استعمار و استكبار غربی ها مخصوصا انگلیس رهایی پیدا كند، اظهار كرد: این ملت كشته های زیادی داشتند در طول دورانی كه مقاومت كردند و توانسته اند استقلال خودشان را بدست بیاورند.

رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در زیمباوه به روابط خوب دیپلماتیك ایران و این كشور از دیرباز پرداخت و یادآور شد: رهبر معظم انقلاب در دوران ریاست جمهوری خود و در دورانی كه زیمباوه رئیس جنبش عدم تعهد بود، دو بار به زیمباوه سفر كرده اند.

وی با اشاره به این كه كشورهای جنوب آفریقا مخصوصا زیمباوه و آفریقای جنوبی در خط مقدم مبارزه با استكبار و استعماری كه در دنیا وجود دارد، می باشند و این را سالیان سال نشان داده اند، گفت: در اتفاقات اخیر و در نسل كشی كه توسط رژیم غاصب صهیونیستی دارد انجام می شود وقتی مواضع مردم را در این كشور و دولت و حزب حاكم ملاحظه می كنیم می بینیم كه چطور بیانیه صادر و آنها را محكوم می كنند.

بختیار اظهار كرد: كشور آفریقای جنوبی از مهمترین كشورها در آفریقا است و روابط بسیار خوبی هم با ایران دارند. پارلمان آفریقای جنوبی رای داد تا روابط شان را با رژیم غاصب صهیونیستی قطع كنند و حتی سفیرشان را هم اخراج كنند بخاطر اقداماتی كه دارد در غزه انجام می دهد. این مواضع و این اتفاقات بسیار مهم هستند.

وی متذكر شد: شاید این نوع اتفاقات نادر و كمتر بوده ولی الان مردم و ملت ها هوشیار شدند و اگر دولت ها هم ضعفی داشته باشند در موضع گیری و محكوم كردن اقدامات جنایتكارانه رژیم صهیونیستی و حامیانش از جمله ایالات متحده آمریكا و كشورهای غربی، اینجا دیگر مردم می آیند و دولت ها را تحت فشار قرار می دهند. ما در این جا به عینه می بینیم كه چطور مردم می آیند و دولت را تحت فشار قرار می دهند.

رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در زیمباوه اظهار كرد: علی رغم تلاش هایی كه دولت های استكباری دارند انجام می دهند تا این دولت های مستقل را تحت فشار قرار می دهند تا مواضع شان را در حمایت از رژیم صهیونیستی و اقدامات آن اتخاذ كنند ولی ما شاهد این هستیم كه با وجود تهدیدها در زمینه های مختلف ، انان از غزه حمایت می كنند.

وی با تاكید بر این كه كشورهایی مثل آفریقای جنوبی كه استقلال خود را در مقابل رژیم آپارتاید قبلی به سختی بدست آورده، مردم فلسطین را درك می كنند، افزود: آنها می دانند استكبار و استعمار سالیان سال منابع شان و آنچه كه داشته اند از جمله فرهنگ و دین و آداب و رسوم شان را گرفته اند و در سطح جامعه كم رنگ كرده اند و می توان گفت هجمه بزرگ و استعمار در این مناطق داشتند.
بختیار خاطر نشان شد: این كشورها بهتر مواضع جمهوری اسلامی را درك می كنند كه به عنوان یك كشور مستقل با رهبری فرهیخته جلوی مستكبرین و زورگویان عالم می ایستد. در ارتباطاتی كه با مردم و مسئولین زیمباوه داریم به ما می گویند اگر چند تا كشور مانند جمهوری اسلامی از فلسطین مظلوم حمایت می كرد الان نباید این اتفاقات در آنجا می افتاد.

وی با بیان این كه در روزهای اخیر روی بدون روتوش رژیم صهیونیستی و دولت آمریكا كه حامی این رژیم است، نمایان شده است، گفت: بنا بر آموزه های دینی مان می دانیم ظلم پایدار نیست و اینها نمی توانند كار خودشان را پیش ببرند و با كارهایی كه الان دارند انجام می دهند وجه خبیث این كشورها و آن چهره بدون روتوش این كشورها كه دم از حقوق بشر دوستانه و حقوق زن و كودك می زنند، نشان داده می شود.

وی متذكر شد: حتی در كشورهای غربی كه اعضای شورای امنیت سازمان ملل هستند مشاهده می كنیم و ملاحظه می كنیم آنها هم از حمایت كردن از جنایت ها خسته شده اند. البته شاید دولت ها بخواهند این اقدامات جنایتكارانه رژیم غاصب صهیونیستی را حمایت كنند ولی مردم و ملت ها دیگر تحمل ندارند این مواضع دوگانه و این استانداردهای دوگانه ای كه این سازمان ها و نهادهایی كه داعیه حقوق بشر را دارند، ببینند.

رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در زیمباوه در مصاحبه تلفنی با رادیو مقاومت با اظهار به این كه ما به عنوان وظیفه انسانی خودمان در این روزها در زیمباوه اقدامات زیادی داشته ایم، عنوان كرد: زیمباوه كشوری است كه فضا برای كار زیاد دارد و محدودیتی برای اقداماتی كه در نظر داریم از جمله كارهای فرهنگی، هنری، پژوهشی، فضای مجازی، رسانه وجود ندارد.

وی با اشاره به این كه برای تبیین و روشنگری جنایات رژیم صهیونیستی مقالات و بیانیه های مختلف در روزنامه ها و رسانه ها منتشر كرده ایم، توضیح داد: چون بعضا مردم عادی اخبارشان را از رسانه های غربی و آژانس های رسانه ای غربی دریافت می كنند و شاید عمق فاجعه ای كه دارد می افتد را درك نكنند، چون آنها با آن پروپاگاندای رسانه ای كه دارند آن طور كه خودشان می خواهند این مطالب را جلوه می دهند، ولی ما تلاش می كنیم تا آنچه كه واقعیت است و تاریخ این سرزمین است، چه پروسه ای طی شده تا این اشغال صورت گرفته و عمق مطلب را بیان كنیم.

وی از همكاری با نهادهای مختلف، ان جی او ها و ثمن های مختلف و افراد تاثیرگذار در جامعه گفت و اظهار كرد: تلاش شده بیانیه های محكومیت گرفته و نشر داده شود تا مردم مواضع سازمان های مردم نهاد و ان جی او ها را هم بدانند.

بختیار از تشكیل جلسات مختلف و برگزار همایش ادیان در زیمباوه گفت و بیان كرد: در آن همایش، رهبران ادیان از مسیحیت و مسلمانان گرد هم جمع شدند و از جنایات رژیم صهیونیستی صحبت كردند و قطعنامه ای صادر كردند كه بسیار در فضای رسانه ای كشور تاثیرگذار بوده است.

وی اظهار كرد: شاهد دو راهپیمایی مردمی در زیمباوه بودیم كه در مقابل سفارت ایالات متحده امریكا و دفتر سازمان ملل و سفارت انگلیس برگزار شده است. درخواست های زیادی هم برای انجام راهپیمایی های بیشتر وجود دارد.

رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در زیمباوه با اشاره به روز جهانی رفع خشونت علیه زنان گفت: در این روز، ما برنامه های مختلفی با نهادهای مختلف در زیمباوه داشتیم از جمله با دفتر سازمان ملل متحد و سایر نهادهای بومی كه در این سمینارها وضعیت زنان و كودكانی كه در طول این حملات و خشونت هایی كه رژیم صهیونیستی داشته و باعث آسیب و به شهادت رسیدن آنها شده است، مورد بررسی قرار گرفت و بیانیه های مختلف محكومیت صادر و در رسانه ها منتشر شد.

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه عكس مقاومت به مناسبت روز جهانی همبستگی با فلسطین بیان كرد: این نمایشگاه مشتركا با سفارت فلسطین در زیمباوه برگزار شد. در این نمایشگاه فعالان مختلف در حوزه سینما و تئاتر هم حضور داشتند و تئاترهای متفاوتی اجرا شد و مواضع هنرمندان هم در حمایت از ملت مظلوم فلسطین بسیار پررنگ دیده شد.

گفتنی است؛ شما مخاطبان ارجمند رادیو مقاومت میتوانید برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت را شنبه تا چهارشنبه از ساعت 21:00 تا 23:00 روی موج اف ام ردیف 95,5 مگاهرتز و یا از طریق نرم افزار كاربردی ایران صدا دنبال كنید. همچنین سامانه پیامكی 30000955 آماده دریافت پیامك‌های مخاطبان فهیم رادیو مقاومت است.

مرتبط با این خبر

  • یمن بازیگردان اصلی منطقه شده است

  • مستند «آورتین» نگاه جدیدی به زندگی سردار سلیمانی دارد

  • عامل اصلی بقای حماس، اعتقادات دینی و ارزش‌های اسلامی است

  • شكست‌های اسرائیل باعث تزلزل ساختار اجتماعی‌اش شده است

  • تلاش تركیه برای آزادسازی داعشی‌های سوریه با هدف فشار بر عراق

  • تغییر موازنه قدرت با تاكتیك‌های جدید حماس/ اعتراف دشمن به ضعفش

  • جوزف عون واقعیت‌های عینی را نادیده نمی‌گیرد

  • عمر دولت جدید لبنان درگرو تأمین منافع حزب‌الله است

  • رسانه‌های محور شرارت بر واقعیات میدان سرپوش می‌گذارند

  • حقوق بین‌الملل با اتفاقات غزه بی‌اعتبار شده است