صدای جمهوری اسلامی ایران

معاون امور زنان و خانواده شهیدرئیسی گفت: كلیپ‌هایی كه از پویش همدلی برای لبنانی‌ها ارسال شده و همچنین سفر مقامات ایرانی به بیروت به شدت روحیه رزمندگان و مردمان محور مقاومت را بالا برده چون احساس كردند مردم ایران پشت آنها هستند.

انسیه خزعلی، معاون سابق امور زنان و خانواده در ارتباط تلفنی با برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت پیرامون نقش و جایگاه بانوان در محور مقاومت اظهار كرد: شاید تا دهه‌های گذشته این تفكر حاكم بود كه زنان نهایتاً در پشت جبهه‌ها هستند و جنس صحنه نبرد، از جنس مردانه است اما امروز صحنه جنگ نسبت به جنگ تحمیلی متفاوت شده است؛ در این جنگ، موشك‌ها زنان و كودكان بی‌دفاع را هدف قرار می‌دهند و هدف دشمن در غزه، نسل‌كشی و در لبنان هم تخریب منازل مسكونی و از بین رفتن خانواده‌هاست.
وی گفت: یكی دیگر از جنبه‌های جنگ امروز كه در گذشته‌های دور به این شدت نبوده، مسئله جنگ شناختی است كه از درون خانه‌ها و از طریق فضای مجازی توانسته سهم مهمی را در پیروزی‌ها و شكست‌ها ایفا كند چراكه فضای مجازی جنسیت نمی‌شناسد و زنان از بابت تأثیرپذیری و تأثیرگذاری در این فضا مشاركت دارند.
معاون امور زنان دولت سیزدهم، به نقش زنان مقاومت اشاره كرد و افزود: زنان در پشتیبانی از رزمندگان در قالب خانواده شهدا، مجروحان و جانبازان نقش بی بدیلی ایفا كردند و اگر مقاومت، بردباری و نقش‌آفرینی زنان در خانواده‌های شهدا و جانبازان نبود، قطعاً آرامش این روزها را نداشتیم.
خزعلی با اشاره به ضرورت جهاد تبیین و تبیین‌گری زنان در محور مقاومت، تصریح كرد: زنان در جنگ‌های صدر اسلام برای تشویق و ترغیب و حتی تهدید همیشه مورد نظر بودند و البته در بسیاری از موارد مانند جنگ‌های جهانی نیز به عنوان چالش و مانع در جنگ محسوب می‌شدند اما در نگاه ایدئولوژیك زنان یك فرصت و حمایت‌كننده هستند كمااینكه امروز بانوان محور مقاومت در خط مقدم جهاد تبیین قرار دارند.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در دولت سیزدهم گفت: بانوان، با احساس و عاطفه و انگیزه بالایی كه دارند، می‌توانند با جهاد تبیین در حفظ هویت و داشته‌های خود، نقش موثری را ایفا كنند همانطور كه امروز شاهد نقش و حضور پررنگ بانوان ایرانی در پویش همدلی و اهدای طلا به جبهه مقاومت هستیم و البته این سرمایه وجودی و پشتیبانی و ایثارگری باید با زبان هنر به نسل جوان منتقل شود تا باعث تأثیرگذاری بیشتر این حركت شود.
خزعلی در مصاحبه با رادیو مقاومت اظهار كرد: كلیپ‌هایی كه از پویش همدلی برای لبنانی‌ها ارسال شده و همچنین سفر مقامات ایرانی به بیروت به شدت روحیه رزمندگان و مردمان محور مقاومت را بالا برده چون احساس كردند مردم ایران پشت آنها هستند مخصوصا كه وضعیت اقتصادی مطلوبی ندارند.
وی افزود: ما بانوانی را داریم كه با توان فكری، فرهنگی و حمایت رسانه‌ای و به شكل كاملاً مبتكرانه و نوآورانه پای كار جبهه مقاومت هستند و خوب است كه از آنها داستان زیبایی تهیه و رسانه‌ای شود. امروز بانوانی هستند كه پول حاصل از فروش پخت آش و یا خواندن نماز و روزه قضای اموات و یا بافتن لباس زمستانی به جبهه مقاومت كمك می‌كنند.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در دولت سیزدهم درباره نقش سنگین نهادهای دولتی در این زمینه گفت: نهادهای دولتی طبق روال عادی باید در این حوزه حساسیت به خرج داده و زیبایی‌های این جریان را منعكس كنند اما متأسفانه انعكاس و استدلالی كه پشت جبهه مقاومت قرار دارد، آنگونه كه باید تبیین نكردند.
خزعلی از نقش مادران محور مقاومت در دلاوری رزمندگان جوان فلسطینی و لبنانی اظهار كرد: زنان فلسطینی و لبنانی كوه ایمان و استواری هستند. نگاه زیبای آنها به مقوله شهادت و صبوری و همدلی آنها قابل ستایش است و حركت خود را در برابر نهضت سیدالشهدا (ع) هیچ می‌دانند.

مرتبط با این خبر

  • یمن بازیگردان اصلی منطقه شده است

  • مستند «آورتین» نگاه جدیدی به زندگی سردار سلیمانی دارد

  • عامل اصلی بقای حماس، اعتقادات دینی و ارزش‌های اسلامی است

  • شكست‌های اسرائیل باعث تزلزل ساختار اجتماعی‌اش شده است

  • تلاش تركیه برای آزادسازی داعشی‌های سوریه با هدف فشار بر عراق

  • تغییر موازنه قدرت با تاكتیك‌های جدید حماس/ اعتراف دشمن به ضعفش

  • جوزف عون واقعیت‌های عینی را نادیده نمی‌گیرد

  • عمر دولت جدید لبنان درگرو تأمین منافع حزب‌الله است

  • رسانه‌های محور شرارت بر واقعیات میدان سرپوش می‌گذارند

  • حقوق بین‌الملل با اتفاقات غزه بی‌اعتبار شده است