صدای جمهوری اسلامی ایران

تحلیلگر حوزه سیاسی گفت: به نظر می‌رسد انزوای سیاسی رژیم صهیونیستی موجب خواهد شد به قوانین بین‌المللی تن دهد و از كوچ اجباری ساكنان غزه خودداری نماید.

حسن هانی‌زاده، تحلیلگر حوزه سیاسی در مصاحبه تلفنی با برنامه "خیابان پیروزی" رادیو مقاومت با اشاره به حق تعیین سرنوشت و بازگشت مردم فلسطین اظهار كرد: اقدام اخیر اتحادیه عرب در محكومیت كوچ اجباری ساكنان غزه، مناسب و مبتنی بر حقوق ملت فلسطین است و در قطعنامه‌های مختلف سازمان ملل نیز مورد اشاره بوده است.

وی افزود: البته این اقدام دیرهنگام اتفاق افتد؛ چون اتحادیه عرب باید به صورت پیوسته جلساتی در سطح سران و وزرای خارجه، برای بررسی بحران غزه تشكیل می‌داد ولی در ماه‌های اخیر به چند بیانیه كوتاه بسنده كرد.

تحلیلگر حوزه سیاسی ادامه داد: اتحادیه عرب همچون سایر نهادهای بین‌المللی در برابر جنایت‌های رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش، عاجز است ولی اقدامات كنونی، كاملا به‌جا و قانونی است.

هانی‌زاده تصریح كرد: رژیم صهیونیستی با توجه به فشارهای بین‌المللی باید در سیاست‌های خود تجدید نظر كند و به نظر می‌رسد انزوای سیاسی این رژیم موجب خواهد شد به قوانین بین‌المللی تن دهد و از كوچ اجباری ساكنان غزه خودداری نماید.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود در رادیو مقاومت تاكید كرد: كمیته حقوقی در گذشته برای بررسی خسارت‌های ناشی از كوچ مردم فلسطین و اخراج آنها از اراضی اشغالی تشكیل شد و امروز بیش از 9 میلیون نفر از مردم فلسطین خارج از اراضی اشغالی به سر می‌برند و آواره و پناهنده هستند و حق بازگشت به اراضی اشغالی را داشته و می‌توانند به سرزمین خود باز گردند؛ ولی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی پیشنهادی برای ممانعت از این كار ارائه دادند.

كارشناس سیاسی افزود: براین‌اساس، هر كس از بازگشت به فلسطین اشغالی صرف نظر كند، 50 هزار دلار كمك مالی دریافت می‌كند و نكته مهم اینجاست هیچ یك از پناهندگان فلسطینی حاضر به دریافت این مبالغ در قبال پناهندگی نیستند و همه این 9 میلیون نفر در انتظار حاكمیت قانون بوده تا به خانه و كاشانه مصادره شده خود بازگردند.

هانی‌زاده در پاسخ به سوال رادیو مقاومت درباره ویدئوهای منتشر شده توسط سربازان صهیونیست از غزه گفت: دادگاه لاهه بر اساس مستندات گزارشگران بدون مرز و گزارش رسانه‌ها، عمل كرده ولی تا كنون 195 خبرنگار توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.

وی ادامه داد: كار این افراد پوشش خبری وضعیت غزه بود كه مستقیما توسط سربازان صهیونیست هدف قرار گرفتند؛ این كار جنایت جنگی است ولی طی ده سال گذشته هیچ‌ خبرنگاری در جنگ كشته نشده است و این جنایتِ جدید باید مورد استناد جامعه جهانی قرار گیرد.

مرتبط با این خبر

  • تأثیر زیاد رسانه‌ها بر سیاست‌های بین‌المللی/ آوارگان فلسطینی تهدیدی برای رژیم صهیونی هستند

  • غرب در میان‌مدت به دنبال حفظ بی‌ثباتی سوریه است

  • رهبر انقلاب: راهبرد شهید سلیمانی احیای جبهه مقاومت بود

  • شهید سلیمانی تعامل با جوانان را یك فریضه الهی می‌دانست

  • شكست در گسترش نفوذ با سیاست‌های متناقض آمریكا

  • كتاب «عایده» سبك زندگی مقاومت را روایت می‌كند

  • حضور دانشجویان علوم پزشكی 27 استان در مراسم بزرگداشت شهید سلیمانی

  • یمن تعیین كننده سرنوشت منطقه است

  • جبهه مقاومت در حوزه نظامی و رسانه‌ای به بلوغ رسیده است

  • تضعیف توان بازدارندگی رژیم صهیونیستی با موشك‌های كوچك