صدای جمهوری اسلامی ایران

سخنگوی كمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، گفت: مردم عزیز ما به جامعه پزشك متخصص جوان متعهد انقلابی اعتماد كنند كه حتما حتما به دور از شائبه های دیگر فقط جان مردم برایشان مهم است و اصلا به حواشی نمی پردازند كه بعضا در آن فریب كاری و ا

به گزارش رادیو مقاومت، «زهرا شیخی» سخنگوی كمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در برنامه عصر مقاومت گفت: تولید داخلی واكسن انجام شده است و ما كاملا آگاهی داریم با چه رویكردی این واكسن ساخته شده است و همه مواردش را خودمان بررسی می كنیم، تا مطمئن باشیم چه واكسنی به مردم ایران می خواهیم تحویل دهیم و به امید خدا یك روزی هم بخواهیم صادر كنیم.

وی ادامه داد: در صورتیكه روبروی ما گزینه ای وجود دارد كه خیلی از مباحثش ابهام انگیز است و خیلی روشن نیست. روی مراحل آزمایشگاهی این واكسن ابهام هایی وجود دارد. واكسن معمولا باید فازهای مختلفی را رد كند تا به مرحله انسانی برسد و تست انسانی اش هم باید مراحل خود را طی كند. آنچه خودم بررسی كردم دیدم واكسن هایی كه به نوعی برای صادر كردن به كشورهایی مثل ما برنامه ریزی كردند، جزئیاتش اصلا مشخص نیست و با مفهوم ساده تر اگر بخواهم بگویم همان فرمایش حضرت آقا كه فرمودند مبادا مردم كشور ما بخواهند موش آرمایشگاهی كشورهای دیگر شوند و این پذیرفته نیست و با نگاه تخصصی و علمی باید آگاه باشیم كه این اتفاق نیفتد.

وی ادامه داد: از جامعه تخصصی این انتظار می رود چراكه ممكن است اگر خدای نكرده با توجه به اینكه اگر بخواهند با فرمولاسیون ام آر ان ای بخواهند تولید واكسنی داشته و به ما ارائه كنند، قطعا آثارش در طولانی مدت ظهور خواهد كرد و این خودش یكی از نگرانی هایی است كه ما داریم. نه اینكه بگوییم ما در كشور خودمان تولید واكسن ام آر ان ای نداریم، نه در بحث كرونا شاید هنوز ورود نكردند اما شنیدم كه دوستانی هم چنین ورودی داشتند. نكته ای كه در بحث سلول های سرطانی و پیشگیری وجود دارد رویكرد ام آر ان ای داشتند اما اینكه كمنترل در دست چه كسی باشد خیلی مهم است.

شیخی ادامه داد: ما وقتی با این فرمولاسیون تولید داخلی این واكسن را داشته باشیم خیلی فرق می كند با اینكه كنترل و برنامه ریزی اش در دست كشور دیگری باشد. آنهم كشورهایی كه خاطره خوشی از محصولات پزشكی شان نداریم. اینها همان هایی هستند كه بمب های شیمیایی در شلمچه گذاشتند و رزمندگان عزیز ما باید برای مداوا به همان كشوری مراجعه می كردند كه شیمیایی های آنها در شلمچه و جبهه های ما بود و هنوز هم آثارش را می بینیم و هیچ كس هم غرامتش را نپذیرفت یا بحث خون های آلوده كه سالهای قبل در كشورمان اتفاق افتاد و بیماری ایدز به كشور ما آمد و مسئولیتش را هم كسی قبول نكرد.

وی افزود: پس ما باید به این شفافیت و آگاهی برسیم و مردم عزیز ما به جامعه متخصص جوان متعهد انقلابی اعتماد كنند كه حتما حتما به دور از شائبه های دیگر فقط جان مردم برایشان مهم است و اصلا به حواشی نمی پردازند كه بعضا در آن فریب كاری و احتكار وجود دارد.

سخنگوی كمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در ادامه نیز بیان داشت: تا وقتی كه دانش تبدیل به تولید نشود و در اقتصاد ورود نكند ما نمی توانیم به مفهوم مقاومت اقتصادی و اقتصاد مقاومتی و بحث های مقاومت علمی دست پیدا كنیم. خداراشكر امروز جوان های ما در شركت های دانش بنیان كار كردند و با تمام تحریم های ظالمانه و محدودیت هایی كه وجود داشت توانستند كارهای بزرگی انجام دهند و الان ما در زمینه نانو و ساخت تجهیزات پزشكی جزو بهترین های دنیا هستیم. اینها باعث می شود كه ما نه فقط برای كشور خودمان بلكه برای دنیا هم حرفی داشته باشیم و به امید خدا به صادرات هم برسیم. همچنین.ما رتبه تك رقمی در دنیا داریم و از بهترین های دنیا در زمینه پزشكی هستیم.

رادیو مقاومت صدای گفتمان مقاومت و مكتب سلیمانی در آستانه سالگرد شهادت سردار سلیمانی از ابتدای دی ماه تا پایان آن از طریق موج FM ردیف 95,5 مگاهرتز قابل دریافت بوده و مخاطبان می‌توانند از طریق شماره 30000955 با برنامه های رادیو مقاومت در ارتباط باشند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • یمن بازیگردان اصلی منطقه شده است

  • مستند «آورتین» نگاه جدیدی به زندگی سردار سلیمانی دارد

  • عامل اصلی بقای حماس، اعتقادات دینی و ارزش‌های اسلامی است

  • شكست‌های اسرائیل باعث تزلزل ساختار اجتماعی‌اش شده است

  • تلاش تركیه برای آزادسازی داعشی‌های سوریه با هدف فشار بر عراق

  • تغییر موازنه قدرت با تاكتیك‌های جدید حماس/ اعتراف دشمن به ضعفش

  • جوزف عون واقعیت‌های عینی را نادیده نمی‌گیرد

  • عمر دولت جدید لبنان درگرو تأمین منافع حزب‌الله است

  • رسانه‌های محور شرارت بر واقعیات میدان سرپوش می‌گذارند

  • حقوق بین‌الملل با اتفاقات غزه بی‌اعتبار شده است