صدای جمهوری اسلامی ایران

یك مستندساز گفت: زمانی كه انقلاب اسلامی رخ داد كه بدون تعارف انفجار نور در جهان اسلام بود و بارقه های نورانی آن را در لبنان هم دیدیم.

به گزارش روابط عمومی رادیو مقاومت، مصطفی شوقی مستندساز و روزنامه نگار در ارتباطی تلفنی با برنامه «سرباز آرامش» رادیو مقاومت عنوان كرد: اشتراكاتی كه بین انسان‌ها وجود دارد ارتباط آن‌ها را می سازد و آن چیزی كه امروز می‌توانیم به آن محور مقاومت بگوییم جدا از اشتراكات مذهبی و دینی، عقاید مشتركی در كنار سنت ها و فرهنگ ها است.

وی ادامه داد: یعنی ما و دیگران كه اشتراكاتی باهم داریم با یكدیگر بیگانه نیستیم، همدیگر را می‌فهمیم، باهم زندگی كرده ایم و در طول تاریخ و رفت و آمدهایی داشته ایم كه این موارد می‌تواند نقطه قوتی  برای گفتمان مقاومت باشد.

این مستندساز تاكید كرد: البته ما و عراق 8 سال با یكدیگر جنگیدیم اما بعد از سقوط صدام دیدیم چه اتفاقی افتاد و ملت ایران عاشقانه سعی می كردند خود را به اماكن مقدسه در عراق برسانند همچنین مردم عراق در مناسك اربعین خود را نشان دادند و این موضوع حاكی از آن است كه ما اشتراكات دینی و مذهبی در كنار سنت ها و فرهنگ های خود داریم. البته درست است زخم‌هایی كه در طول جنگ زده شد بهبود پیدا نكرد اما كمی التیام بخشیده شد.

شوقی در ادامه با بیان اینكه انقلاب اسلامی ایران نه تنها برای مردم یك نقطه عطف رهایی بلكه نقطه ای در تاریخ رخ بود، تصریح كرد: میتوان گفت در آن زمان جریان های مذهبی و اسلام گرا در هجران به سر می بردند تا اینكه انقلاب اسلامی رخ داد كه بدون تعارف انفجار نور در جهان اسلام بود و بارقه های نورانی آن را در لبنان هم دیدیم.

به گفته وی، انقلاب اسلامی در سپهر سیاست جهانی آنقدر مهم بود كه بیشتر اتفاقات برای مقابل با این موج رخ داد.

این روزنامه نگار در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به اینكه حاج قاسم سلیمانی تنها به همكاری در بعد نظامی معتقد نبود بلكه در موضوعات غیر نظامی نیز اعتقاد به همكاری مشترك داشت، اظهار كرد: ما اوج این همكاری را در سیلاب 98 دیدیم آنجاكه نیروهای حشد الشعبی به كمك ما آمدند و تا مدتها این كمك ادامه داشت. جالب است بدانید آنها می گفتند ما آمدیم رد جمیل كنیم و پاسخ خوبی دهیم. در حقیقت كاری كه حاج قاسم انجام داد ایجاد یك شرایط برای همكاری مشترك محور مقاومت بود.

شوقی با اشاره به اینكه در بحث تولیدات فرهنگی در حوزه مقاومت مشكل فرم نیست چراكه فیلمسازان خوبی مشغول به كار هستند، گفت: مشكل اصلی پلتفرم یعنی جایی كه این آثار ارائه می شود، است در حقیقت جریان اصلی دست آنهایی است كه با زدن هشتگ هیرو در فضای مجازی پیج را قلع و قمع می‌كنند.

وی ادامه داد: ما در این سال‌ها فكر نكردیم كه آثاری از این قبیل را باید كجا ارائه بدهیم و این مساله دوستان ما در عراق، سوریه و لبنان نیز هست.

این مستندساز تاكید كرد: ما در حصر فرهنگی به سر می بریم و خودمان این كار را كردیم یعنی تنها به تولید فكر كردیم و به بستر توزیع و موضوعات جانبی آن كاری نداشتیم. البته مشكل بعدی نداشتن نگاه یكسان است كه اگر در حوزه تولید به اشتراكی برسیم شاید بتوانیم مسایل را حل كنیم اما پلتفرم و بستر توزیع مشكل ماست.

شوقی در پایان خاطرنشان كرد: از سوی دیگر سیاستگذاران فرهنگی ما گرفتار قاب ایدئولوژی زده و سلیقه ای هستند اما باید این مساله درك شود كه همه یكسان فكر نمی كنند.

برنامه «سرباز آرامش» به تهیه كنندگی امیرحسین ثقفی تا 30 دی ماه ساعت 21 تا 24 از رادیو مقاومت پخش می شود.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • یمن بازیگردان اصلی منطقه شده است

  • مستند «آورتین» نگاه جدیدی به زندگی سردار سلیمانی دارد

  • عامل اصلی بقای حماس، اعتقادات دینی و ارزش‌های اسلامی است

  • شكست‌های اسرائیل باعث تزلزل ساختار اجتماعی‌اش شده است

  • تلاش تركیه برای آزادسازی داعشی‌های سوریه با هدف فشار بر عراق

  • تغییر موازنه قدرت با تاكتیك‌های جدید حماس/ اعتراف دشمن به ضعفش

  • جوزف عون واقعیت‌های عینی را نادیده نمی‌گیرد

  • عمر دولت جدید لبنان درگرو تأمین منافع حزب‌الله است

  • رسانه‌های محور شرارت بر واقعیات میدان سرپوش می‌گذارند

  • حقوق بین‌الملل با اتفاقات غزه بی‌اعتبار شده است