صدای جمهوری اسلامی ایران

یك كارشناس رسانه گفت: وقتی صحبت از مسیر مقاومت می كنیم باید مؤمن به كلام و مشی الهی باشیم.

به گزارش روابط عمومی رادیو مقاومت، «علیرضا داودی» كارشناس رسانه در برنامه عصر مقاومت گفت: مقاومت به مثابه یك فرایند و مسیر تلقی می شود و در مسیر مقاومت ایستگاه های مختلفی قرار دارد و كسی كه در این مسیر قرار می گیرد در یك یك ماجرا هیچ وقت عالی ترین مقام را به مثابه مقامی كه از آن طرف به عنوان مقام مقاومت یاد می كنیم ندارد بلكه در مسیر مقاومتی كه قرار می گیرد به تكاملی می رسد كه اگر این تكامل را به واسطه رویدادهایی كه در شرایط موجود داشته باشد درست به خدمت بگیرد می تواند اینها را به یك اتفاق پاینده تبدیل كند.

وی ادامه داد: وقتی از مقاومت صحبت می كنیم از سلسله دستورهایی حرف می زنیم كه در متن خودشان پرورش دهنده یك سری موضوعات هستند. وقتی صحبت از مقاومت لبنان و ... می كنیم داریم از سلسله دستور العمل ها صحبت می كنیم كه در روز اول اینها دست خوش تغییرات متناسب با شرایط ظلم شرایط استكبار و تمام جریاناتی كه غیر الهی در آن نقش دارند می كنیم. پس انتخاب مسیر و انتخاب قرار گرفتن در آن توسط خود افراد است كه از آنها به عنوان یاران مقاومت بعد از قرار گرفتن شان یاد می شود.

وی همچنین گفت: وقتی از سردار سلیمانی، شیخ زكزاكی صحبت می كنیم اینها كسانی بودند كه ابتدا به ساكن تصمیم گرفتند راه را انتخاب كنند یعنی قرار گرفتن در راه مقاومت ابتدا به ساكن فارغ از لطف و اراده ای كه وجود دارد توسط خود اینها صورت می گیرد. خیلی های دیگری هم هستند كه می توانند در این مسیر قرار بگیرند اما به هر دلیلی در نقطه یك یعنی رسیدن به مسئله اراده برای انتخاب باز ماندند.

وی افزود: زمانی كه در حوزه مقاومت قرار می گیرید باید سه گام را حتما در آن ببینید. گام اول یعنی اراده، اراده برای انتخاب كردن، اراده یعنی با تمام سختی هایی كه وجود دارد انتخاب من سختی باشد. گام دوم سپردن به این مسیر است. خیلی وقت ها می بینیم خیلی افراد بودند كه این مسیر را انتخاب كردند اما به دلیل تحولات درونی شان یعنی عدم پاسخ گویی، عدم توانمندی پاسخگویی به شبهات و شكیاتی كه در خودشان بود می بینیم كه یك گام رفتند و دو گام برگشتند. البته این با طراحی مسیر تكامل فرق دارد. خیلی وقت ها در وصیت نامه حاج قاسم می بینید كه می گویند افتادم بلند شدم حركت كردم، این با آن كه من می گویم متفاوت است. خیلی ها عالمانه حركت می كنند اما تبدیل این علم به اقدام برای هر كسی كه می خواهد مستمرش كنند خیلی فرایند طولانی است.

وی افزود: در گام دوم وقتی قرار می گیرید اساسا احساس می كنید كه این ماییم كه به جریان مقاومت محتاجیم. جریان مقاومت به من احتیاجی ندارد و باید فرایند مقاومت را نیاز خودمان بدانیم و خودمان را بدهكار به این راه بدانیم تا اینكه خودمان را به مثابه طلبكار از این مسیر یا مسیر را محتاج به خودمان بدانیم دو دیدگاه متفاوت است. البته این مسئله را نسبت به انقلاب هم می توانیم تشریح كنیم. در تمام طول مسیری كه حاج قاسم طی می كند نمی گوید این مسیر به من نیاز دارد و مرتبا خودش را محتاج مسیر می داند.

وی ادامه داد: این احتیاج را برخی ها به موارد ناصوابی تعبیرش می كنند و منافع شخصی در آن هست. اما آنجا كه شما احتیاج را تكاملی تعریف می كنید می بینید كه متفاوت است. این مسئله برای انقلاب هم هست كه می گویند بگویید شما برای انقلاب چه كردید نگویید انقلاب برای ما چه كرده است؟ این فرایند یك فرایند تكاملی است.

داودی گفت: گام سوم این است كه مومن باشیم به آنچه كه وعده الهی داده شده است. در این مسیر مقاومت وعده های الهی به شدت محقق است و وعده های صادق است. زمانیكه صحبت از قدرت می كنیم باید به این توجه داشته باشیم كه اگر انسان های هوشمندی بدانیم در این عرصه، باید تاریخ را بخشی از فاكتورهای رسیدن به این هوشمندی كامل تلقی كنیم. شما تاریخ را مطالعه كنید متوجه می شوید آنجایی كه خداوند مسیر را در حوزه مقاومت تعریف می كند، شكستی در آن وجود ندارد. شاید در برهه هایی نرسیدن به اهدافی كه خودمان تعیین كردیم را شكست تلقی كنیم كه آن در ادبیات انسان است اما در كلام خداوند هیچ شكستی در مسیر وجود ندارد چون در هر صورت شما پیروز میدان هستید. مسیر مقاومت اساسا مسیر شكست نیست. شما در همین جریان كشورهای عربی منطقه نگاه كنید كه بحث روابط شان با رژیم صهیونیستی نگاه كنید كه در طول زمان مقاومت شان شكست. چون به سمتی رفتند كه یك جریان را كه فضای تبلیغاتی اش گسترده بود را پذیرفتند كه بر آنها مسلط شود.

وی افزود: وقتی صحبت از مسیر مقاومت می كنیم باید مومن به كلام و مشی الهی باشیم. اینها در حوزه مقاومت ایستگاه اول است و شب گذشته گفتم اگر عمری باقی باشد به سی ایستگاه در حوزه مقاومت اشاره می كنیم و در پایان وقتی به جمع بندی رسیدیم اگر این سی تا را از آن خودمان كنیم همان مسیری را طی خواهیم كرد كه شهید حججی و حاج قاسم ها و .. طی كردند. وقتی صحبت از ایستگاه اول می كنیم این سه گامی است كه توامان باید با هم برداشته شود. گام اول و گام آخر مقاومت یكی است.

وی ادامه داد: خصوصیت های شهید چمران را نگاه كنید، گام اول شهید چمران شدن با گام آخر او درست است كه در مسیر تكاملی بود اما چمران چمران بود و تمام شهدای محور مقاومت در همه كشورها همین بودند. درست است كه اینها به مسیر الهی حركت كردند اما انسان هایی بودند كه ابتدای مسیرشان با انتهای مسیرشان یكی بود و این واحد بودن یعنی ایمان قلبی و یقین قلبی به اینكه اساسا خداوند تضمین كننده تمام آثار و بركات و خیرات این مسیر است.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • یمن بازیگردان اصلی منطقه شده است

  • مستند «آورتین» نگاه جدیدی به زندگی سردار سلیمانی دارد

  • عامل اصلی بقای حماس، اعتقادات دینی و ارزش‌های اسلامی است

  • شكست‌های اسرائیل باعث تزلزل ساختار اجتماعی‌اش شده است

  • تلاش تركیه برای آزادسازی داعشی‌های سوریه با هدف فشار بر عراق

  • تغییر موازنه قدرت با تاكتیك‌های جدید حماس/ اعتراف دشمن به ضعفش

  • جوزف عون واقعیت‌های عینی را نادیده نمی‌گیرد

  • عمر دولت جدید لبنان درگرو تأمین منافع حزب‌الله است

  • رسانه‌های محور شرارت بر واقعیات میدان سرپوش می‌گذارند

  • حقوق بین‌الملل با اتفاقات غزه بی‌اعتبار شده است