صدای جمهوری اسلامی ایران

فرزند شهید فخری‌زاده گفت: پدرم به همان اندازه كه در كار برای مردم گمنام بود، برای خانوده‌اش هم گمنام بود و اعضای خانواده در جریان ریز امور نبودند، اما به واسطه جو امنیتی 20 سال اخیر برای او می‌دانستیم اتفاقات مهمی در حال انجام است.

به گزارش روابط عمومی رادیو مقاومت، فرزند شهید فخری‌زاده در گفت‌وگو با رادیو مقاومت گفت: پدرم به همان اندازه كه در موضوعات كاری برای مردم گمنام بود، برای خانوده‌اش هم گمنام بود و اعضای خانواده در جریان ریز امور نبودند، اما به واسطه جو امنیتی كه در 20 سال اخیر برای شخص ایشان و كل خانواده حاكم بود، می‌دانستیم اتفاقات مهمی در حال انجام است، زیرا تا قبل هفتم آذرماه 99 طی 4 نوبت مورد حمله تروریستی نافرجام قرار گرفتند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر مشخص شدن حجم و اهمیت فعالیت‌های این شهید برای خانواده بعد از واقعه شهادت، اظهار كرد: ویژگی‌های شخصیتی و رفتار ایشان برای ما آشكار بود، اما در حوزه‌های كاری بسیاری از موضوعات بعد از شهادت ایشان روشن شد؛ به گونه‌ای كه سرلشكر باقری در مراسم چهلم شهید اشاره كردند: «بیش از 90 درصد فعالیت‌های شهید به دلیل مسائل امنیتی و محرمانه بودن، غیر قابل بازگو كردن است». اما می‌دانیم كه همان 10 درصد از فعالیت‌های علنی شده ایشان هم كارهای بسیار بزرگی از جمله پدافند زیستی و هسته‌ای كشور بوده است.

وی ادامه داد: یكی از قدیمی‌ترین دوستان و همكاران شهید می‌گوید: «این شهید در طول 30سال خدمت تخصصی، كاری را انجام نداد؛ مگر آنكه برای اولین بار در كشور یا دنیا انجام می‌شد».

این فرزند شهید با اشاره به اینكه موضوع ساخت واكسن كرونا و كیت تشخیص توسط شهید فخری‌زاده به ماه‌های آذر و دی سال 1398 برمی‌گردد، گفت: در زمانی كه هنوز كشوری به این موضوع ورود نكرده و ویروس كرونا در چین شایع شده بود، شهید فخری‌زاده به همراه تیم‌های تحقیقاتی اقدام به انجام تحقیقات كردند.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینكه خودش اولین داوطلب دوز واكسن كرونا در مراحل ابتدایی تحقیقات شهید فخری‌زاده بوده و این واكسن در حال حاضر در چه مرحله‌ای است، گفت: طبق آخرین اطلاعات دریافتی و رسانه‌ای، از سه ماه قبل كه این واكسن وارد مرحله سوم كارآزمایی بالینی شده است، مجوز تولید عمومی آن آغاز شده و هم اكنون در بسیاری از شهرستان‌ها مورد استفاده است.

این فرزند شهید در مورد نحوه شهادت شهید فخری‌زاده گفت: تروریست‌ها قبل از حركت شهید فخری‌زاده، سامانه تشخیص هویتی در مسیر نصب كرده بودند و در زمان رسیدن شهید به محل ابتدا از خودروی نیسان مهاجمان، سه تیر هوشمند و بی‌صدا به سمت خودروی ایشان شلیك شده كه به بخش‌های حساس خودرو اصابت می‌كند و چون ترور با هوش مصنوعی برنامه ریزی شده بود، باید اول خودرو را متوقف می‌كردند و در مرحله بعد سه تیر به شیشه سمت راننده شلیك می‌شود و به دلیل ضد گلوله نبودن خودرو، ایشان سریعا از خودرو پیاده شده‌اند اما در نهایت با اصابت 5 گلوله به كمر و قلب، به شهادت می‌رسند.

وی در پاسخ به آخرین سوال درباره وظیفه جوانان كشور در ادامه راه این شهید بیان كرد: شهید فخری‌زاده یك سلاح بیشتر نداشت و آن هم قلمش بود و همچنان‌كه شهید فخری‌زاده اعتقاد داشت، اگر جوانان ایرانی در مسیر تولید علم قرار بگیرند، دنیا جیره خوار تولیدات علمی ایرانیان خواهد شد. اینجانب از جامعه علمی كشور به ویژه جوانان و نوجوانان تقاضا دارم نگذارند قلم این شهید بر زمین بماند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • یمن بازیگردان اصلی منطقه شده است

  • مستند «آورتین» نگاه جدیدی به زندگی سردار سلیمانی دارد

  • عامل اصلی بقای حماس، اعتقادات دینی و ارزش‌های اسلامی است

  • شكست‌های اسرائیل باعث تزلزل ساختار اجتماعی‌اش شده است

  • تلاش تركیه برای آزادسازی داعشی‌های سوریه با هدف فشار بر عراق

  • تغییر موازنه قدرت با تاكتیك‌های جدید حماس/ اعتراف دشمن به ضعفش

  • جوزف عون واقعیت‌های عینی را نادیده نمی‌گیرد

  • عمر دولت جدید لبنان درگرو تأمین منافع حزب‌الله است

  • رسانه‌های محور شرارت بر واقعیات میدان سرپوش می‌گذارند

  • حقوق بین‌الملل با اتفاقات غزه بی‌اعتبار شده است