یك مستندساز گفت: اگر حاج قاسم را همانطوركه بوده توصیف كنیم و از شیطنتها، كتككاری در كودكی، شوخیها و در كنار آن نماز شبها و از غیرت ایشان بگوییم یعنی یك كار الگوسازی برای نوجوان و جوان انجام دادیم.
امیر عسگری، مستندساز در مصاحبه با برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت، اظهار كرد: از سال 1386 كه وارد حوزه دفاع مقدس شدم، ابتدا در بخش جمعآوری اسناد و بعد هم در حوزه مصاحبه با رزمندگان دوران دفاع مقدس مشغول به فعالیت شدم.
وی درباره مستند «مثل حسین مثل بادپا» گفت: با توجه به دوستی چند سالهای كه با حسین بادپا داشتم مستند «مثل حسین مثل بادپا» را ساختم كه خوشبختانه دیده شد و جایزه گرفت و چون مجموعه سپاه قدس تهیهكنندگی آن را بر عهده داشت یك نسخه آن به حاج قاسم سلیمانی ارائه شد كه حاج قاسم هم یادداشتی برایم نوشتند و این مستند را اثری فاخر دانستند.
این مستند ساز افزود: مستند دیگری كه تولید كردم مستند «سرباز روز نهم» درباره زندگی شهید مصطفی صدر زاده است.
عسگری خاطرنشان كرد: پس از شهادت حاج قاسم سلیمانی بلافاصله مستند 27 دقیقهای «راز خوشبختی» درباره تشییع حاج قاسم به روایت خود حاج قاسم را ساختم كه البته با هوش مصنوعی بود و از صدای خود حاج قاسم كه در فضای مجازی بود، استفاده كردم كه این كار هم بسیار موفقیت آمیز بود.
وی با بیان اینكه مستند «شبی كه طوفان شد» و « لطفا عملیات را لغو كنید» نیز درباره نقش حاج قاسم سلیمانی در عملیات والفجر هشت و عملیات كربلای پنج ساخته شده است گفت: مستند «عیدوك» نیز سال گذشته در جشنواره جایزه گرفت و دیده شد.
مستندساز برجسته كشورمان در مصاحبه با رادیو مقاومت عنوان كرد: در حال حاضر متن مستند «بلوچ گریه نمیكند» درباره شهید نوعلی شوشتری در حال نگارش است و بعد از نگارش متن، تدوین میشود.
عسگری گفت: اگر حاج قاسم را همانطوركه بوده توصیف كنیم و از شیطنتها و كتككاری در كودكی و شوخیها و گریهها و نماز شبها و از غیرت ایشان بگوییم یعنی یك كار الگوسازی برای نوجوان و جوان انجام دادیم اما اگر این شخصیت را دستنیافتنی كنیم و فقط نماز شب خواندن ایشان را برجسته كنیم نسل جوان او را یك شخصیت دست نیافتنی قلمداد میكنند و به عنوان الگو نمیپذیرند.