كارشناس مسائل بینالملل تأكید كرد: آتشبس در غزه نباید باعث فراموششدن جنایات رژیم صهیونیستی شود و كشورهای اسلامی باید جنایات رژیم صهیونیستی را برملا سازند.
علی خسروشیری، كارشناس مسائل بینالملل در مصاحبه تلفنی با برنامه «نصر سلیمانی» رادیو مقاومت اظهاركرد: پس از گذشت 466 روز از جنگ همهجانبه رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه بالاخره قرارداد آتشبس بین حماس و رژیم صهیونیستی با میانجیگری مصر و قطر امضا شد كه مفاد این قرارداد هم بسیار حائز اهمیت است.
وی افزود: رژیم صهیونیستی با دو هدف نابودی حماس و بازگرداندن اسرای رژیم صهیونیستی حمله به نوار غزه را آغاز كرد و البته در این میان، پیگیر كوچاندن اجباری مردم غزه نیز بود اما بعد از گذشت 466 روز از جنگ، قرارداد آتشبس امضا شد كه نشان میدهد رژیم صهیونیستی به هیچیك از اهداف تعیین شده نرسیده و شكست بزرگی را متحمل شده است.
كارشناس مسائل بینالملل تصریح كرد: وزیر دارایی رژیم صهیونیستی اعلام كرد كه جنگ غزه پرهزینه ترین جنگ تاریخ رژیم صهیونیستی است و با وجود اینكه اسرائیل در این جنگ بیش از 66 میلیارد دلار هزینه كرده اما دستاورد آن هیچ بوده است.
خسروشیری با اشاره به اینكه رژیم صهیونیستی در طول حیات نامیمون 80 ساله خود همواره دو اصل را دنبال میكند، ادامه داد: رژیم صهیونیستی همواره با مظلومنمایی سعی در جلب حمایت جهانی داشت اما این جنگ 466 روزه هویت واقعی اسرائیل را بر همگان آشكار كرد كمااینكه تظاهرات مختلفی در كشورهای دنیا علیه رژیم صهیونیستی شكل گرفت.
وی با بیان اینكه صدور حكم دادگاه بینالمللی لاهه علیه نتانیاهو ضربه تضمینناپذیری به وجهه رژیم صهیونیستی وارد ساخت، گفت: امروز رژیم صهیونیستی به عنوان یك رژیم یاغی و طغیانگر و كودككش در سراسر دنیا شناخته شده است.
كارشناس مسائل بینالملل افزود: رژیم صهیونیستی در طول این 80 سال سعی داشت خود را به عنوان یك رژیم شكستناپذیر نیز معرفی كند كه مقاومت مردم مظلوم غزه، لبنان، عراق و یمن و حملات موشكی جمهوری اسلامی ایران در طول 466 روز این هیمنه جعلی را شكست و نشان داد كه رژیم صهیونیستی بسیار شكستپذیر و حتی از تار عنكبوت هم سستتر است.
خسروشیری با تأكید بر اینكه آتشبس در غزه نباید باعث فراموششدن جنایات رژیم صهیونیستی شود، گفت: كشورهای اسلامی موظف هستند این مسائل را برای مردم ملتهای منطقه و سراسر جهان تبیین كنند و جنایات رژیم صهیونیستی را با به كارگیری دیپلماسی بینالمللی و نهادهای حقوقی بینالمللی و رسانهها، برملا سازند.
وی از تخریب بیش از 85 درصد از زیرساختهای نوار غزه، شهادت 45 هزار نفر و زخمی شدن بیش از صدها هزار نفر از مردم فسلطین در این مدت خبر داد و تصریح كرد: سالهای زیادی طول میكشد كه زیرساختهای غزه بازسازی شوند و مردم آواره غزه به خانههایشان بازگردند لذا جامعه جهانی به ویژه كشورهای اسلامی در اینباره مسئول هستند و باید صدای مردم مظلوم غزه باشند.
كارشناس مسائل بینالملل اظهار كرد: رژیم صهیونیستی تنها زمانی به قراردادها و قطعنامههای سازمان ملل پایبند است كه منافع آن را در برداشته باشد وگرنه هر زمان كه به ضررش بوده هیچ پایبندی نشان نداده است.